Rij samen met Deliveroo de ronde

Deliveroo lanceert eigen wielerploeg en zoekt onbevreesde wielrenners voor de Deliveroonde

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om Flandrien te zijn en langs kronkelende wegen door het Vlaamse land te razen en de legendarische muur van Geraardsbergen te bestijgen? Dan is dit je kans! Met ‘Deliveroonde’ richt de bezorgservice haar eigen cycling team op ter gelegenheid van de Ronde van Vlaanderen en jij kan er deel van uitmaken! Kijk je deze Vlaamse klassieker liever vanuit je zetel of ben je benieuwd welke superfoods je fietsprestaties kunnen verbeteren? Ook dan is Deliveroo je ideale metgezel!

Op zondag 3 april is het weer zo ver: De Ronde van Vlaanderen.  Hét jaarlijks hoogtepunt voor alle wielertoeristen en sympathisanten en dit jaar opnieuw met enthousiaste supporters aan de zijlijn! Als fietskoerierdienst kan Deliveroo deze gelegenheid niet zomaar voorbij laten gaan. De food delivery service lanceert daarom haar eigen wielerploeg voor de Ronde voor wielertoeristen en jij kan hier deel van uitmaken. Deliveroo nodigt  5 wielerfanaten uit die het beste van zichzelf willen geven om de Deliveroo-kleuren te verdedigen bij Vlaanderens mooiste op zaterdag 2 april.

Schuilt er een echte Flandrien in jou en durf je samen met jouw fietskameraad de Ronde trotseren? Dan kan je je eenvoudig inschrijven via Deliveroonde.be en maak je kans op een deelname aan de amateursronde van 144 km (ter waarde van € 70,00) en dit in een Deliveroo wieleroutfit. Om je tijdens je voorbereiding van de Ronde van de nodige fuel te voorzien, voorziet Deliveroo daarbovenop een voucher van € 75,00.

Geen kilometervreter of laat jij al dat gezwoeg en gezweet liever over aan professionals? Dan kan ook jij  meegenieten van De Deliveroonde-gekte in Antwerpen, Aalst en Kortrijk! Wie in aanloop naar de Ronde, van 31 maart tot en met 3 april, bestelt bij Vers Zuid in Antwerpen, Mozart in Aalst en Hawaiian Poké Bowl Grote markt Kortrijk krijgt een gratis Deliveroo wielertruitje.

Schakel een versnelling hoger met Deliveroo

De juiste voeding geeft de doorslag voor het leveren van een top resultaat. Daarom bezorgt Deliveroo jou de perfecte pre-workout foods. Zo kan jij je volledig storten op de mentale voorbereiding van jouw Ronde!

Haal wat extra power uit (volkoren) pasta! Koolhydraten zijn erg belangrijk energiebronnen voor duursporters. Bestel daarom jouw portie power bij Bavet, Bocca  of Mister Spaghetti. Ook na je prestatie is een pasta. de ideale maaltijd én beloning om te recuperen.

Ook de zoete aardappel is een superfood, omdat het veel complexe koolhydraten bevat. Dat betekent dat je geen snelle, maar duurzame energie binnenkrijgt. Probeer zeker de wraps met zoete aardappel van Fitchen of één van de SuperBowl (Brussel) gerechten!

Soms behaal je het beste resultaat door voedingsmiddelen met verschillende voedingsstoffen samen te voegen. Combineer daarom vezelrijk fruit met plantaardig voedsel dat zowel eiwitten als vetten bevat. Een smoothie bowl van Foodmaker of The Kind Coconut in Mechelen is daarom een perfecte mix tussen complexe koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten. Op die manier ga je enerzijds beter presteren, maar daarnaast krijgt ook je vetverbranding een boost.