Terras restaurant Argan: Idyllisch intermezzo

Het terras van restaurant Argan, prachtig gelegen in het hart van de natuur en ver van de stadsdrukte, is de perfecte plek om de dagelijkse stress te ontvluchten en van de lunch tot het diner, in alle rust de tijd te nemen om nieuwe energie op te doen, te zonnebaden en in alle rust opnieuw contacten te leggen.

Het terras is ingericht op een houten dek met natuurlijk meubilair om zo dicht mogelijk bij de natuur te zijn. U zult daar nooit genoeg krijgen van het decor, de geur van de bomen en het verse gras die u naar de tafel lokken. De zorgvuldig ontworpen inrichting garandeert intimiteit en vertrouwelijkheid.

Dankzij de prachtige ligging in het hart van het bos, is het Argan terras de meest natuurlijk geklimatiseerde locatie van de regio. Het klimaat is zacht en fris, maar de zonnestralen vinden nog steeds hun weg door de takken van de bomen. Een lichte streling op de huid die het lichaam en het hart verwarmt…!

Of het nu is voor een stevige lunch met vrienden alvorens een lange wandeling te maken in het Zoniënwoud of voor een lichte lunch net na een yoga- of pilatesessie of een rituele behandeling in Spa Cinq Mondes, dit is de ideale en perfect bedachte plek. De liefhebbers van de barbecue zullen ook moeite hebben om te kiezen tussen een vlees- of vegetarische maaltijd, of een vismaaltijd. Verrukkelijke producten met heerlijke salades en seizoensgroenten.

En voor een uniek romantisch uitje, kunt u zich fantastisch verwennen met een overnachting in een van de kamers van Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels, die allemaal ruime erkers hebben voor een volledige onderdompeling in het groen, een World Tour Spa dag behandeling in Spa Cinq Mondes en een diner op het terras met de spectaculaire zonsondergang die het einde van de dag inluidt.

Het terras van Argan biedt momenten van gedeeld plezier en geluk, ongeacht de stemming of het tijdstip van de dag. Het restaurant Argan is 7 dagen per week geopend. Het prachtige terras wacht op u als de weersomstandigheden het toelaten

Reserveringen: www.dolcelahulpe.com/nl

Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels is een 4-sterren Hotel & Resort met een hedendaags design dat gelegen is midden in het Zoniënwoud en op slechts 15 km van het centrum van Brussel. Het hotel biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het bos en offreert zijn gasten 264 kamers en suites, alsmede het Argan restaurant met een boeiende boservaring, zowel binnen als op het prachtige terras, waar u van gerechten bereid met seizoensgebonden ingrediënten kunt genieten. Op het gebied van vrijetijdsbesteding biedt het hotel een somptueuze Spa Cinq Mondes van 800 m², uniek in België, buiten tennisbanen en een wellnesscentrum met sauna, binnenzwembad, hammam, fitnesszaal en lesruimten. www.dolcelahulpe.com/nl