The Party Box – Cocktail party geleverd aan huis

DIY BOX – READY IN THE BOX – BARTENDER IN THE BOX – PERFECTE COCKTAILS, MOCKTAILS, BITS & BITES

Deze zomer kunnen we weer samenkomen met familie en vrienden in onze een eigen bubbel/ omgeving; thuis, in de tuin, op het terras of misschien wel bij het zwembad. Door zelf perfecte cocktails te shaken en serveren met bijpassende aparte tapas en muziek wordt het pas een echte party. Met de receptuur, de gedetailleerde uitleg, het juiste materiaal, de ingrediënten en een Spotify playlist in The Party Box, afgeleverd bij je thuis, wordt dit heel gemakkelijk.

ZELF GOEDE COCKTAILS SHAKEN, EEN PLEZIER

De nadruk bij The Party Box ligt op plezier en kwaliteit; zelf cocktails shaken met kwaliteitproducten, – materialen en -ingrediënten die je aan huis bezorgd krijgt. Het systeem is eenvoudig: Je bestelt online (www.thepartybox.be) je cocktails en maakt keuze uit de 6 cocktails voor (Apple Mojito, Clover Club, Margarita, Negroni, Old Fashioned, Whisky Sour) en 3 mocktails (Garden Fizz, Roseberry-tini, Virgin Apple Mojito met allemaal 0% alcohol).

Er worden opties aangeboden om zelf de cocktails te shaken de Do-It-Yourself Box of dat je het je nog makkelijker maakt en kiest voor versgemixte cocktails in Ready in the Box.

De cocktails komen met het materiaal dat je huurt; de bijpassende glazen, shaker, jigger, menglepel, stamper, flesopener, onderzetter, handdoekje en plastic handschoenen. Er is de keuze van een shaker voor iedereen, zodat je gasten zelf ook het plezier van goede cocktails mixen kunnen beleven, of één grote shaker voor 3 cocktails tegelijkertijd. In The Box bevinden zich uiteraard ook de ingrediënten voor de cocktails van de ijsblokjes tot en met de garnituur, een gedetailleerde receptuur en instructies voor de bereiding, in tekst en leuke getekende illustratie.

COCKTAILS MET WERELDSE BITS & BITES

Voor The Party Box stellen een aantal vriend-restaurateurs bits & bites, Baskische tapas, Giekse meze, Thaise appetizers, voor die bij de cocktails passen: Andreaa Manolescu van Le Fils de Jules & El Vasco, Taï & Bernard T’Joen van My-Taï en Constantin Erinkoglou van Notos. Met tapas uit Baskenland, Thailand en Griekenland haal je de vakantiesfeer in huis.

Nadat je je Party Box hebt gekozen, noteer je de dag en tijd waarop je alles thuisbezorgd wenst te krijgen, met andere woorden: wanneer je party gepland is. De bestelling kun je tot 48 uur van tevoren plaatsen. Je ontvangt direct per email een bevestiging met een overzicht met alles wat je besteld hebt. Betalen doe je online met American Express, Visa, Mastercard, Paypal, ApplePay of cash bij aflevering.

The Party Box wordt op de gewenste dag en tijd bij je thuisbezorgd. De volgende dag wordt het gehuurde materiaal en de lege flessen weer opgehaald. Voor bestellingen boven de 30 € en binnen de 15km van Tervuren, is de levering gratis. Voor alle andere bestellingen, wordt 0,45 € per kilometer van Tervuren in rekening gebracht.

DO-IT-YOURSELF BOX READY IN THE BOX : VEILIG, SCHOON & DUURZAAM

Alles is voorbereid en georganiseerd, rekening houdend met de hygiëne- en sociale afstandsmaatregelen. Ook is The Party Box duurzaam want de ingrediënten zijn precies afgemeten en wordt er waar mogelijk gewerkt met recyclebare materialen.

DE BARTENDER IN THE BOX, OUT OF THE BOX & THE TOOLBOX

Met Bartender in the Box kan je de bartender thuis laten komen om je favoriete cocktails te shaken, mixen en serveren tijdens je party. Verder kunnen onze vriend-restaurateurs ook een volledige lunch, brunch of een diner verzorgen en ook voor een volledig programma met muziek en animatie kan je contact opnemen met The Party Box. Het professionele barmateriaal zoals de shaker, jigger, stamper en menglepel kan ook aangekocht worden via de optie Toolbox.

THE PARTY BOX IS EEN INITIATIEF VAN SERGE GUILLOU, BARPARTNERS

De initiatiefnemer van The Party Box is Serge Guillou, Barpartners, die zich de afgelopen 25 jaar heeft gespecialiseerd in alles wat de bar business aangaat; exploitatie en ontwikkeling van barconcepten voor luxehotels en privé bars, barmateriaal, creatieve cocktailreceptuur en cocktail workshops voor particulieren en bedrijven. Met Barpartners creëert hij zoveel mogelijk unieke en speciale cocktailervaringen. Serge is ook voorzitter van de Union of Belgium’s Bartenders en technisch & proefjurylid voor IBA (de International Bartenders Association) en vindt dat bijzondere cocktails een goede balans moeten hebben, een mooie presentatie en een bereiding met de beste tools en veel passie. Serge deelt graag zijn passie voor perfect bereide cocktails met iedereen die wil genieten van een goed moment!

THE PARTY BOX: WWW.THEPARTYBOX.BE

CONTACT: Serge Guillou – T: +32 476 520 266 – E: serge@thepartybox.be – W: www.thepartybox.be

Andreaa Manolescu van Le Fils de Jules & El Vasco ( 34 Rue Americaine/Rue du Page B-1050 Ixelles – www.filsdejules.be )

Als het Baskenland een ambassadeur in Brussel zou hebben, dan zou het Andreea van Le Fils de Jules en van de kleine wijnbar ernaast El Vasco zijn. Eén doel: een reis naar het hart van de Baskische en Landes-regio, het zuidwesten van Frankrijk. Een reis georganiseerd door Andreaa, die trots de klassiekers van de Baskische keuken laat proeven; de smaken van de bergen combineert met de rijkdom van de oceaan.

Taï & Bernard T’joen van My-Taï ( 110 Mechelsesteenweg B-1970 Wezembeek-Oppem – www.my-tai.be )

My-Taï is in de eerste plaats een liefdesverhaal van Taï (ja, zo heet ze …) en de Belgische Bernard T’joen die elkaar ontmoetten in Chiang Mai, Thailand. My-Taï is bekend bij alle fans van een goede Thaise keuken. De met aandacht bereide gerechten en de exotische geuren doen je dromen over zonneschijn en verre oorden.

Constantin Erinkoglou van Notos ( 154 Rue de Livourne B-1000 Brussels – www.notos.be)

Notos, betekent in het Grieks ‘de wind van het zuiden’. Constantin Erinkoglou is een man die echt gepassioneerd is door eten en de Griekse cultuur, waar het eten eenvoudig bedoeld is en gebaseerd op traditionele familierecepten om de kwaliteit van de ingrediënten te benadrukken. De smaken van Griekenland met mediterrane, oosterse en Balkan-invloeden zorgen voor een ware reiservaring.