Valentijnsdag, wat dacht je van een nacht onder 5 sterren?

Het weekend van 14, 15 en 16 februari is traditioneel een weekend waar iedereen zijn partner probeert te verrassen en te verwennen om dit unieke moment zo goed mogelijk door te brengen. Als de restaurants zijn volgepakt, vaak met vaste formules en een vast menu om een evenwichtigere bediening te hebben in een zaal die meestal met tafels van twee mogelijk is ingericht. Daarom staat The Steigenberger Wiltcher’s, het oudste 5-sterrenhotel van Brussel, natuurlijk open voor liefhebbers voor een romantisch diner die avond, maar niet alleen dat. Omdat de formule hier verre van vaststaat. Veeleisende klanten en een uitzonderlijke omgeving eisen dit. Met een beetje extra voor degenen die de nacht van zaterdag op zondag ter plaatse doorbrengen. Een unieke zondagse brunch in Brussel voor een onvergetelijke herinnering aan dit liefdesfeest.

Vrijdag 14 februari wordt, zoals elk jaar, de meest begeerde dag in Brussel voor de catering. En overal. En hoewel veel restaurants al enkele weken uitverkocht zijn, heeft het Steigenberger Wiltcher’s restaurant nog steeds een paar tafels vrij voor hotelgasten en liefhebbers van Brussel en elders, die deze maaltijd willen markeren met een elegante touch en een gezellig decor.

Nog beter is dat de deelnemers de mogelijkheid hebben om te kiezen wat ze willen van het menu en de suggesties van de chef. En om ervoor te zorgen dat het feest sereen is en dat de liefhebbers zich die avond geen zorgen hoeven te maken over hun terugkeer naar huis, zijn er verschillende kamers en suites gereserveerd om de gasten van het restaurant in staat te stellen hun maaltijd te verlengen in een romantische omgeving zonder dat ze de charme van de plaats hoeven te onderbreken.

Genoeg om een romantische avond en nacht door te brengen op een unieke plek. Om het plezier te maximaliseren heeft The Steigenberger Wiltcher’s alle middelen ingezet. Zoals gewoonlijk, dat wil zeggen elke zondag, wordt er op zondagmiddag een weelderige brunch georganiseerd. Maar omdat het niet elke dag Valentijnsdag is, is hier de al rijkelijke formule aangevuld met kleine attenties en prestigieuze producten omdat niets te mooi is om Cupido te vieren.

Zo zal het toch al lumineuze en aangename kader voor de gelegenheid uitzonderlijk volledig gedecoreerd en gebloemd worden door de decoratrice Kativilaga die al vele jaren samenwerkt met grote namen als Chanel en Armani. Met haar toverstokje geeft ze de plek een kleurrijke en glinsterende ziel waarin koppels die de sterrennacht in het hotel willen verlengen of niet.

Naast de tortelduifjes worden de gezinnen die dat willen niet vergeten, want zoals elke zondag betalen de kinderen onder de 5 jaar niet, terwijl de kinderen onder de 12 jaar slechts 50% van de 110 euro die voor de gelegenheid worden gevraagd, betalen. Uitzonderlijke omstandigheden, eisen een uitzonderlijk buffet.

Naast een assortiment salades, kazen en charcuterie is de schaaldierenbank versierd met oesters, gerookte zalm maar ook kreeften, wulken en andere verse sint-jakobsschelpen. Bij het aansnijden strijden vlees en vis voor de prijs van de elegantie, terwijl de champagne voor de gelegenheid naar eigen goeddunken wordt aangeboden. Een unieke kans om te vieren met Cupido of… degene die je koestert. Bij The Steigenberger Wiltcher’s is iedereen immers een beetje thuis. Dat kun je zien als je de deur eenmaal hebt opengeduwd.

The Steigenberger Wiltcher’s – Louizalaan 71 – 1050 Brussel – www.wiltchers.com – Tel: +32 2 542 42 42