Valentino : Donna Rosa Verde

Valentino Parfums introduceert een frisse en elegante nieuwe geur voor vrouwen: Valentino Donna Rosa Verde. Een geur die straalt van frisheid, een heldere en onverwachte aanvaring tussen ingrediënten. Valentino Donna Rosa Verde legt een nieuwe dimensie bloot in het geuraanbod van Valentino.

Een klassieke lijn:

Valentino Donna Rosa Verde ontketent een frisse evolutie in de wereld van Valentino Parfums, maar wel in lijn met de originele Valentino-geuren: Valentino Donna en Valentino Uomo. Op en top Italiaans, met zorgvuldig gekozen ingrediënten, vormden de klassieke Valentino-geuren een ode aan het individu, aan emotionele schoonheid en elegantie. In een volgende stap gaven Valentino Donna Acqua en Valentino Uomo Acqua iconisch en onbevreesd gestalte aan een nieuwe hiërarchie van verlangen, een oneerbiedige botsing tussen lichtheid en mateloosheid.valentino2

Een fris perspektief:

Valentino Donna Rosa Verde betreedt de groene tuin van een Italiaans palazzo en voert ons mee op een ochtendwandeling tussen weelderige bladerdaken en geheime schuilplaatsen, langs mystieke fonteinen en heldere waterpartijen waarin het fonkelend zonlicht speelt. Barstensvol lichtgroene klimrozen, hun bloemblaadjes nog nat van de dauw, staat de tuin symbool voor vitaliteit, authenticiteit en nieuwe verhaallijnen. Geïnspireerd door de denkbeeldige geuren van deze tuin creëerde parfumeur Sonia Constant ‘Valentino Donna Rosa Verde’, met noten van groene roos, mate thee, bergamot, gember en magnolia.

Een statige aanwezigheid:  125 ml – €129,80 – Valentino Donna Rosa Verde is vanaf half april exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.