Van ontbijt tot barbecue: volhouden wordt een eitje

» King George helpt je de laatste weken zonder horeca te overbruggen – » 8 royal clients zorgen voor een heerlijk ontbijt, een cosy picknicklunch en een barbecue bij valavond

Het aftellen is begonnen. Met een beetje geluk zitten we over enkele weken terug aan tafel in ons favoriete restaurant en genieten we van een welverdiende aperitief op het terras van ons stamcafé. Tot dan moeten we onszelf nog even redden, en zoals het aloude spreekwoord zegt: de laatste loodjes wegen het zwaarst. King George helpt je daarom graag op weg om die laatste weken te overbruggen. Met onze royal clients verwen je jezelf de hele dag door met lekkers en hou je nog even vol!

  1. Start je dag met NESCAFÉ Dolce Gusto & Purasana

Nu we nog even moeten wachten op een hemels ontbijt – inclusief je favo koffie – bij de barista om de hoek, ga je zelf aan de slag. NESCAFÉ Dolce Gusto pakt uit met de allereerste koffiecapsule waarmee je volaromatische macchiatos met plantaardige ingrediënten thuis kan zetten. Macchiato met Almond, Oat en Coconut flavour zijn een heerlijk alternatief voor koffie met melk en geven je bij de start van de dag de koffieboost waar je nood aan hebt.

Purasana zorgt op haar beurt voor een extra opkikker. In deze stressvolle tijden is het vaak moeilijk om je lichaam in balans te houden. De Purasana Clean & Green Vitamin B12 zorgt daarom voor een normale werking van het zenuwstelsel en vermindert vermoeidheid en moeheid. De natuurlijke vitamine B12 bestaat volledig uit het extract van chlorella en shiitake voor dat duwtje in de rug.

  1. Een duurzame lunchpicknick met Point-Virgule & IWAS

We ontdekten het voorbije jaar de natuur én mooie plekjes om te vertoeven, maar zelfs wanneer de horeca terug de deuren opent, zullen we blijven de geneugten van de natuur opzoeken. En hoe kan zoiets beter dan met een (lunch)picknick? Ga voor een picknickset met de duurzame en herbruikbare essentials van Point-Virgule en IWAS. Bij Point-Virgule vind je glazen of rvs lunchboxen met bamboedeksel, voorraaddozen met gekleurd siliconedeksel, bestekset uit bamboe, voedselthermos voor warme bereidingen en herbruikbare rietjes als finishing touch. Breidt je set uit met de upcycled drinkglazen, lunchtasjes en broodmand van IWAS.

  1. Klaar voor de eerste barbecue met Barbecook & Gervi Outdoor

Bij de eerste zonnestralen gaan onze innerlijke voelsprieten overeind staan, maar ben je al klaar voor het barbecueseizoen? Als toonaangevend merk weet Barbecook als geen ander hoe je met enkele handige tools een restaurantwaardig meesterwerk bij elkaar grillt. Met de snijset voor Hasselback Potatoes snij je de aardappelen tot ongeveer halverwege in gelijke plakjes. Zo kan je hem eenvoudig opvullen met kaas, spek, kruiden… en kunnen de smaken tot diep in de aardappel doordringen. Experimenteer je liever? Rook dan eens een stukje zalm, kaas of kip koud. Met de koude rookgenerator spiraal van Barbecook kan je tot wel tien uur lang roken.

Ook Gervi Outdoor tilt barbecueën naar een hoger niveau met de Ofyr- en Mororo-barbecues. Al zeg je niet zomaar barbecue tegen deze twee kanjers. De Ofyr zet showcooking centraal, wat een extra beleving is voor jou en je gasten. De vuurplaat wordt verwarmd met traditionele houtblokken die je – afhankelijk van het model – praktisch kan opbergen. Of charmeer je buitenbubbel met de Rocco van Mororo, de allrounder in je tuin. Deze is een barbecue, zitbank en champagnebar ineen. Jij kiest hoe je het weldoordachte meubel gebruikt.

  1. Ga professioneel te werk met Franke & Cosentino

Als we dan toch nog even ‘in ons kot’ moeten blijven en moeten wachten op de horeca, kunnen we maar beter als een professional te werk gaan om het restaurantgevoel te evenaren. Met Franke richt je een volledig professionele keuken in en ga je voor een georganiseerde werkplek: van een Maris-spoelbak met oog voor detail en gebruikscomfort tot intelligente keukentoebehoren zoals de Andy Chef.

Cosentino gaat steeds dat stapje verder en ontwikkelde de N-Boost technologie voor Silestone. Het is een speciale behandeling van het werkbladoppervlak, gemaakt van 90% natuurlijk kwarts, waardoor de technische kwaliteit wordt verhoogd en het onderhoud en de reiniging eenvoudiger wordt. Een musthave voor iedere pro-kok in wording.