Hoe kies, proef en schenk je de juiste fles?
Jancis Robinson geniet wereldwijde faam als wijnschrijfster. Ze is (co)-auteur van meer dan 20 wijnboeken, columnist van o.a. The Financial Times en winnaar van vele prijzen voor wijnboeken, tv-programma’s en haar algemene verdienste voor de gastronomie. Ze bundelt haar 40 jaar kennis over wijn in een handig zakboekje.
In 100 pagina’s leert Wijnkenner in 24 uur je hoe je een goede van een slechte wijn kunt onderscheiden, hoe je nooit meer te veel betaalt voor een fles, en welke wijn er bij sushi of pizza past. Je leert wijn correct bewaren en decanteren, en wat termen als ‘een volle neus’ en ‘biodynamisch’ nu eigenlijk betekenen.
Het perfecte cadeau en ultieme spiekbriefje over wijn, zowel voor liefhebbers als voor leken.
Wijnkenner in 24 uur – Hoe je de juiste fles kiest, proeft en schenkt
Auteur Jancis Robinson – € 15,99 | 112 blz. | Hardback – ISBN 9789401425797
Beschikbaar vanaf 14/05/2024
Auteur Jancis Robinson
Jancis Robinson is de Financial Times wijnexperte en auteur van tientallen bekroonde bestsellers, waaronder The World Atlas of Wine. In 1984 behaalde ze als eerste niet-wijnbouwer de titel Master of Wine.
‘Jancis Robinson is de meest gerespecteerde wijnrecensent en -journaliste in de wereld’ – Decanter magazine