Wiltcher’s iconische brunch

vindt zichzelf opnieuw uit met sterrenchef Kevin Lejeune

De iconische brunch van Wiltcher’s wordt heruitgevonden door de krachten te bundelen met het creatieve genie van de sterrenchef Kevin Lejeune die de legende sublimeert.

De zondagse brunch is in Brussel altijd een instituut geweest in bepaalde grote hotels. En vooral bij Steigenberger Wiltcher’s, dat altijd voorop heeft gelopen bij deze vaak gezinsvriendelijke zondagse maaltijden. Met de komst van sterrenchef Kevin Lejeune heeft het referentiehotel in dit domein zijn zinnen gezet op de herintroductie van zijn zondagse brunches op het menu van de Brusselse fijnproevers. Dit gebeurt vanaf 16 oktober met een uniek aanbod dat velen zal bekoren.

De zondagse brunches, die lange tijd buiten het uitzonderlijke hotelaanbod van de Steigenberger Wiltcher’s vielen voor zowel de gasten als externe klanten, maken op 16 oktober een comeback. U krijgt als koppel, familie of vriendengroep de gelegenheid om samen te komen in een luxueus kader en te genieten van uitzonderlijke buffetten en een compleet menu. Dit alles wordt gestempeld met de ster van chef-kok Kevin Lejeune, die het restaurant La Canne en Ville runt en die elke week de hele partituur die vanaf zijn fornuis wordt gespeeld, zal signeren.

Concreet zullen elke zondag van 12u30 tot 15u30 uur naar behoefte vruchtensappen en koffie verkrijgbaar zijn en zal een glas AYALA Brut Premier Champagne deel uitmaken van het welkomstaanbod. Op het bord zullen, naast het gebak, een warm en koud buffet, een toonbank met zeevruchten en een elegante kaastrolley elkaar beconcurreren zonder in te boeten aan de door de chef-kok en de hoteldirectie gewenste kwaliteit. Naast deze buffetten met een vegetarische optie kan iedereen een vlees- of visgerecht aan tafel kiezen.

Dit goddelijke moment wordt afgesloten met een meesterlijke showcooking voor het dessert. Dit is een werkelijk unieke formule die van deze ervaring een gezellig moment van uitzonderlijke en prestigieuze gastronomie maakt. De perfecte manier om de titel van beste brunch van de hoofdstad (en van het Koninkrijk) terug te winnen voor dit adres, een waar icoon van verfijning en elegantie aan tafel, dat nog niet klaar is met u te verrassen. De pianiste van het hotel, Amaëlle, zal dit zwevende moment begeleiden met haar loungemuziek.

Gezien het beperkte aantal plaatsen kunt u beter reserveren! Prijs: 115 € per persoon / 58 € (tussen 6 en 12 jaar) / gratis onder 6 jaar.

Reserveringsgegevens:  www.Loui.brussels – +32.2.542.42.42

Het Steigenberger Wiltcher’s Palace, een icoon van het Belgische luxehotelwezen, verwelkomt de gast in een gezellige omgeving waar alles is uitgedacht om van het verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Een juweel van luxe in het hart van Europa. De unieke ligging in het centrum van Brussel, aan de prestigieuze Louizalaan, laat toe om te gaan shoppen in de luxewinkels of kunstzinnig te flaneren in de gerenommeerde kunstgalerijen die aan het etablissement grenzen.

Steigenberger Wiltcher’s Brussels – 71, Louizalaan – 1050 Brussel

www.steigenberger.com – reservations.brussels@steigenberger.com