The Mocktail club

The Mocktail Club werd opgericht in 2019 door de zussen Kaat & Marie Claessens, en brengt alcoholvrije cocktails gemaakt op basis van verse vruchten en kruiden. De 7 unieke blends zijn laag in suiker en 100% natuurlijk. De mocktails zijn gebruiksklaar: shake, serve, garnish en je favoriete 0% drankje is klaar in een handomdraai.

The Mocktail Club heeft een gamma van 7 unieke blends die telkens een ander stukje van het smakenpalet bewandelen. Van apero tot dessert, alles werd voor je uitgedacht en bij elk heerlijk gerecht hoort een passende mocktail. Bij elke mocktail bieden wij ook een bijhorende botanical aan om de mocktail te serveren. The perfect serve van een The Mocktail Club mocktail maak je door zachtjes met de fles te schudden en de mocktail over ijs te serveren, met de aangeraden botanical als garnish.

De 7 ready to drink mocktails van The Mocktail Club:

Basil Breeze

Deze florale smaakexplosie combineert frisse limoen, verse basilicum en een hint van vlierbloesem. Een heerlijke balans van zoet en zuur, ideaal bij salades en lichte gerechten. Denk aan een tuinfeest in een glas—fris, fijn en eindeloos verfrissend.

Ginger Gem

Kraakverse appels, verse tijm en pittige gember vormen een krachtige combo die perfect past bij gevogelte en mediterrane gerechten. Ginger Gem roept de sfeer op van een knusse herfstavond bij het vuur—warm, uitnodigend en helemaal zen.

Blossom Bliss

Laat je betoveren door de smaken van het Midden-Oosten met deze blend van kwalitatieve groene thee, sinaasappelsap en oranjebloesem. Perfect bij een tafel vol Midden-Oosterse gerechten of als extraatje bij een zoete afsluiter. Deze mocktail verandert elk moment in een oase van rust, waarbij je je in een bloeiende tuin bij zonsondergang waant—verfrissend en exotisch.

Grapefruit Grace

Dit ultieme aperitief schudt je smaakpapillen wakker met de frisse bitter van roze pompelmoes, aangevuld met een vleugje vanille, framboos en roze peper. Deze mocktail is de perfecte start van een heerlijke maaltijd, maar past ook uitstekend bij witte vis. Geniet van een apéro waar gedurfde en verfijnde smaken samenkomen en elke slok leidt naar iets bijzonders.

Chili Charm

Deze feilloze balans van citroengras en chili is een echte verrassing voor je smaakpapillen. Chili Charm geeft elke gelegenheid dat beetje extra pit, of je hem nu op zichzelf drinkt of naast een pikant gerecht of rauwe vis serveert. De ideale setting: een levendige avond, vrienden die schateren, terwijl de geur van verse kruiden zich mengt met het geroezemoes.

Rhubarb Rush

Hier komen het zoetzure van rabarber, de subtiele anijsnoten van venkel en de houtachtige citrustoets van timutpeper samen. Ideaal met zeevruchten of desserts. Want elke slok voert je mee naar een zonovergoten namiddag aan zee, waar elke bries een vleugje avontuur met zich meebrengt.

Berry Bash

Deze mix van bramen en kersen, zachte kamille en een onverwachte, kruidige twist van dragon is de perfecte match voor een rijke kaasplank of een heerlijk dessert. Stel je voor: op een zonovergoten middag zit je op een gezellig terrasje, genietend van een taartje met een fruitige mocktail in de hand.

GIFTSETS

Bij The Mocktail Club kan je ook terecht voor een ruim assortiment aan giftsets. Geef eens iets anders dan die typische fles wijn, een cadeau waarvan echt iedereen kan genieten en dat lokaal gemaakt wordt. Verras je familie, werknemers of zakenrelaties met een easy to love gift van The Mocktail Club en scoor met een alcoholvrij cadeau.

TRENDS no & low alcohol

De non-alcoholische sector groeit jaar na jaar, de sector wordt matuurder en er worden enkele trends zichtbaar. Deze trends weerspiegelen een stijgend bewustzijn omtrent gezondheid, een streven naar premium belevingen en een sterke toename in de populariteit van dranken met een laag of geen alcoholgehalte.

Gezondheid staat centraal in de huidige consumptietrends. Mensen worden zich steeds meer bewust van hun drinkgedrag en hechten waarde aan een verantwoorde levensstijl. Het besef dat overmatige alcoholconsumptie schadelijk kan zijn voor de gezondheid, heeft geleid tot een groeiende interesse in alcoholvrije alternatieven. Steeds meer mensen worden “sober conscious” en kiezen ervoor om bewust te genieten van drankjes zonder de nadelige effecten van alcohol.

Een andere opvallende trend is het streven naar premiumisering binnen het alcoholvrije segment. Consumenten zijn niet langer tevreden met eenvoudige vervangingen voor alcoholische dranken. Ze zoeken unieke en hoogwaardige ervaringen in hun keuze voor alcoholvrije opties. Dit heeft geleid tot een grotere diversiteit aan smaken, ingrediënten en productpresentaties binnen dit segment.

www.themocktailclub.com – Instagram: www.instagram.com/the_mocktail_club – Facebook: www.facebook.com/themocktailclub

Beelden: © Buro Bonito