De bekendmaking van de overall winnaar ‘Pizzaiolo van het jaar 2017’ vond plaats tijdens de feestelijke presentatie van de gloednieuwe Foodprint1617 in Flanders Expo te Gent. De provinciale laureaat van Waals-Brabant Pizzeria Inn werd gelauwerd als Nationale Laureaat Pizzaiolo van het Jaar 2017.
Carlo en Gianfranco Rosanno presenteerden een voortreffelijke Pizza Margherita met verse basilicum. De Pizza Suggestion zoekt het verder met sneetjes eendenborst, uienconfituur en krullen van foie gras. Een fantastische combinatie vond de jury.
Eerder werden de elf provinciale laureaten (tien provincies en het Hoofdstedelijk Gewest Brussel) van de verkiezing ‘Pizzaiolo van het jaar 2017’ op 13 februari gelauwerd in de bedrijfsgebouwen van KAASBRIK te Halen.
KAASBRIK, belangrijkste leverancier van geraspte mozzarella voor de pizzeria’s in België, en Foodprint, het culinaire jaarboek in woord en beeld, organiseren reeds voor de negende maal deze verkiezing “Pizzaiolo van het Jaar”.
Waals-Brabant – Pizzeria Inn – Rue De La Station 72 – 1360 Perwez – 0478/519 453