Bobbi Bao opnieuw actief …

Aan de voet van de Beurs levert Bobbi Bao baos, wontons en andere lekkernijen. Goed nieuws voor de fijnproevers die afgelopen zomer door de baos van Bobbi Bao’s werden verwend. Het team gaat opnieuw aan de slag in een gloednieuwe keuken en organiseert een bezorg- en afhaalservice.

Letterlijke en figuurlijke veranderingen in de keuken. Er is inderdaad een gloednieuwe keuken aan de voorkant van het restaurant, zodat men kan zien hoe de koks het deeg van de Bao kneden. Ten tweede biedt Bobbi Bao een gloednieuw, kleiner menu voor afhaalmaaltijden.

Op het menu? Grote baos royaal gevuld (ook veggie- en veganistische versies verkrijgbaar), met de Pulled Pork Bao, een echte klassieker uit de Taiwanese keuken, bovenaan de lijst, maar ook bijgerechten, al of niet om te delen.

Als je meer van cultuur houdt, heeft Bobbi Bao ook een gratis tentoonstelling op de eerste verdieping, in samenwerking met Bobbi Brewery, een unicum dat de kers op de taart moet worden. Bobbi-bieren krijgen bij elk nieuw brouwsel nieuwe etiketten met kunstwerken van Brusselse kunstenaars of kunstenaars die van Brussel houden, geselecteerd door een curator die specialist is op zijn gebied.

Voor het tweede brouwsel selecteerde Manwho, de curator, 9 veelbelovende “Street Art” kunstenaars zoals Jaune, 13 Pulsions, Patrick Croes, François TussekiI, Amandine Lesay, EYES-B, FSTN, KLAHC of OAK-OAK.

De tentoonstelling presenteert hun universums en de originele werken op de bieren – te koop aan de toonbank – zodat u de werken van de kunstenaars mee naar huis kunt nemen: een echt museum in take-away. Een dubbel doel dus ontdekken EN mee te nemen…

Bobbi Bao in de Henri Mausstraat 25, 1000 Brussel is geopend op vrijdag (12u-14u30/ 18u-21u), zaterdag en zondag (12u-21u). Informatie en bestellingen op 02/269.72.23