COYA lanceert deze zomer een eerste pop-up in Porto Cervo, Sardinië

De multidimensionale Latijns-Amerikaanse levensstijlgroep COYA, beroemd om zijn Peruaanse gerechten en levendige Pisco bars, lanceert deze zomer een populaire pop-up op de Sardeense kust. Van 15 juli tot 15 september zal COYA Caffe Sole overnemen in het Cervo Hotel in Sardinië Costa Smeralda.

De pop-up brengt zijn gasten naar het hart van Latijns-Amerika door de multi-sensorische ervaring van COYA, het verleidelijke Peruaanse menu, deskundig gemengde cocktails en levendige live muziek die allemaal binnen een getransformeerde ruimte staan ​​die de unieke Latin-Amerikaanse geest van COYA weerspiegelt.

Gasten kunnen een speciaal gecreëerd Seafood Led Menu verwachten, gecreëerd door Executive Head Chef Sanjay Dwivedi, die nauw samenwerkt met lokale leveranciers om de beste ingrediënten en vis te voorzien van COYA’s handtekening met ceviches en tiraditos.

Gasten kunnen op deze manier genieten van de beste Peruaanse keuken met behulp van moderne Europese kooktechnieken met gerechten, waaronder Pargo Trufa (Rode Snapper Ceviche Met Truffel) en Arroz Nikkei (Chileense Zeebaars Cazuela).

COYA werkte samen designpartner Sagrada Studio om de ruimte te vullen met Latijns-Amerikaanse oudheden en om de unieke sfeer die bestaat in elk van zijn wereldwijde locaties te herstellen. De pop-up wordt uitgevoerd door medewerkers van elk van de vijf wereldwijde locaties van COYA, waaronder DJ’s en musici.

De pop-up van COYA is elke avond geopend van 19.00 tot 23.00 uur en staat open zowel voor het publiek als voor de hotelgasten.

www.coyarestaurant.com