De ongewone adventskalender van HOPT…

25 BIEREN IN 24 DAGEN

Elk jaar, vanaf de eerste tot de 24e december, maken adventskalenders jong en oud blij. Iedereen is enthousiast om elke dag een nieuw deurtje te openen en te kunnen genieten van… bier?! Trouw aan hun reputatie innoveert HOPT, marktleider in de thuisbezorging van bier dat sinds 2016 deel uitmaakt van AB InBev , dit jaarlijkse evenement en biedt een originele adventskalender met 25 bieren erin : de Beery Christmas!

24 dagen voor 25 bieren, is dat er niet ééntje teveel? Als niemand de advent kan verlengen, dan biedt HOPT maar een extra biertje aan! En niet zo maar een bier, maar een zogenaamde “blend”: een mix van twee bieren die samen worden gevoegd om een uniek nieuw bier te creëren. Deze “mixing” brouwtechniek is erg populair onder bier-professionals in Europa en kan je dus nu proeven in de Beery Christmas.

De Beery Christmas 2021 is de perfecte gelegenheid om de bierwereld beter te leren kennen. De kalender brengt je proeftips en anekdotes over de geschiedenis van bier. Uiteraard is elk van de brouwerijen zorgvuldig geselecteerd om een unieke smaakervaring te bieden.

Een ontdekkingsreis naar het hart van bier

Proef nieuwe en exclusieve recepten die je nergens anders kunt vinden: van klassieke witbieren en hippe IPA’s, tot bieren die een nieuwe draai geven aan beroemde traditionele Belgische bierstijlen. De brouwerijen, waaronder verschillende bieren van AB InBev, die je vindt in deze 2021-editie van de Beery Christmas doen het met hun innovatieve brouwmethoden net iets anders. Je vindt bieren uit 14 verschillende landen waaronder Frankrijk, Zweden, Spanje, de VS en zelfs Estland en Nieuw-Zeeland!

Om de Beery Christmas-ervaring compleet te maken, heeft HOPT een gebruiksvriendelijke website gemaakt die toegankelijk is via een QR-code op de doos. De site neemt je mee naar het hart van deze topbrouwerijen terwijl je uitleg krijgt over elke bierstijl. Aan de hand van leuke video’s wordt je meegenomen in de verhalen en anekdotes over de brouwers en hun visie op het bier. De site biedt bovendien suggesties voor combinaties met eten (de zogenaamde “foodpairing”), alsook indicaties voor de glaskeuze en de ideale temperatuur om het bier te drinken.

Brouwers in beeld

Deze 9e editie van de Beery Christmas is ook dit jaar weer met creativiteit en vakmanschap ontworpen. De kalender toont de gezichten van de brouwers die hebben meegewerkt aan de weergaloze bieren die zich erin bevinden! Het kunstwerk op de doos komt van Marie Gosselin, een jonge getalenteerde illustrator uit Frankrijk. Deze onafhankelijke designer, gefascineerd door reizen en ontdekken, nodigt je uit voor een ontdekkingstocht door de brouwerijen. Gosselin werkte in België en vervolgens in Australië maar heeft haar atelier momenteel gevestigd in haar eigen land. In het ontwerp van de Beery Christmas heeft ze een unieke en treffende weergave gemaakt van alle deelnemende brouwers!

De Beery Christmas is beschikbaar voor pre-order/reservatie op de website https://www.hopt.be/beery-christmas Prijs: €69,90 | Gewicht: 13 kg | Gratis levering