Don Papa Rum onthult Limited Edition ‘Flora & Fauna’ canister

Vaderdag koker eert de jungle en zijn mystieke wezens van Don Papa’s thuisbasis. Don Papa Rum, de premium single island rum, heeft zijn limited edition ‘Flora & Fauna’ koker voor vaderdag 2021 onthult. De koker weerspiegelt het weelderige, vruchtbare en kleurrijke landschap en de mystieke wezens die diep in de jungle leven van het merk ’s thuis – Negros Island in de Filipijnen, plaatselijk bekend als Sugarlandia.

De ‘Flora & Fauna’-koker, die vanaf mei 2021 verkrijgbaar is, neemt ons mee op een visuele odyssee naar de diverse flora en fauna die gedijt op dit tijdloze eiland. Een plek waar natuur nog steeds hoogtij viert. Ondanks hun geografische omvang, zijn de Filipijnse eilanden thuis voor een meerderheid van de diersoorten op aarde en een enorm aantal inheemse flora en fauna met naar schatting 10 000 plant- en diersoorten die de archipel en veel van de omliggende eilanden bewonen.

De koker is een waar kunstwerk en toont op een speelse en levendige manier de geheime rituelen en ondeugende feesten van de verschillende wezens die deze magische plaatsen bewonen, inclusief ’s werelds kleinste primaat – de tarsier, een diersoort die inheems is op de Visayas eilanden in het zuiden van de Filippijnen, speelt een prominente rol in de verhalen van Don Papa en Sugarlandia.

Dit spektakel van weelderige en tropsiche verlatenheid symboliseert het merk Don Papa Rum. Het is geïnspireerd op de legende, Papa Isio, een van de leiders van de Filippijnse revolutie aan het eind van de 19e eeuw, die een cruciale rol speelde bij de bevrijding van Negros van de Spaanse overheersing. Don Papa vangt de geest en magie van deze mystieke en onbezongen held in elke fles.

De vaderdag limited edition koker bevat Don Papa Rym 7y old, bekend om zijn lange, rijke en gestructureerde afdronk, gekenmerkt door toetsen van vanille, honing en gekonfijt fruit.

Don Papa Rum is de eerste premium single island rum uit de Filippijnen, verkrijgbaar in meer dan 30 landen wereldwijd en derde grootste rummarkt ter wereld naast India en de VS. Meer dan zeven jaar gedistilleerd en gerijpt in Amerikaanse eiken vaten op het eiland Negros Occidental (lokaal bekend als Sugarlandia). Pure, originele Negros suikerriet is de basis voor de lange, rijke gestructureerde afdronk van Don Papa Rum met smaken van vanille, honing en gekonfijt fruit.

Prijs: €42 voor 70 cl, te koop in de betere drankenhandel, cavisten, Prik&Tik. Alcoholpercentage: 40% Don Papa Rum wordt verkocht en verdeeld in België & Luxemburg, exclusief door Premium Spirits.