Een zomerse samba van smaken met Special T

» Maak een zomerse theecocktail op basis van aardbei, abrikoos, mango en ananas – » Limited edition BIO theesmaken van Special.T – » 95% gerecycleerd karton

Special. T trapt het leukste seizoen van het jaar officieel op gang met 3 nieuwe, fruitig verfrissende ijsthees. Orange Strawberry, Peach & Apricot Dream en Exotic Boost zorgen voor een glas vol zon en een hoofd vol zomer.

Orange Strawberry van Special.T. €4,20 voor een doosje van 10 capsules.

Orange Strawberry: Deze hibiscus-infusie met hoofdrollen voor sinaasappel en aardbei wordt gegarandeerd de zomerhit van jouw gezin. Want door het ontbreken van theïne is Orange Strawberry ook perfect geschikt voor kinderen. Ga dus gerust voor gulzig.

Peach & Apricot van Special.T. €4,20 voor een doosje van 10 capsules.

Peach & Apricot Dream ;Maak een wandeling langs fruitkramen onder de Franse zon met deze zachte witte thee met hinten van perzik en abrikoos. Subtiel zoete smaken voor een sun-kissed moment.

BIO Exotic Boost van Special.T. €4,20 voor een doosje van 10 capsules.

Exotic Boost :Een tropische mix van verkwikkende groene thee, acerola en guarana. Deze twee Zuid-Amerikaanse vruchten zorgen met hun hoge vitamine c-gehalte voor een boost van je energiepeil. De frisheid van mango en ananas zet je smaakpapillen aan het dansen.