Grands Domaines Organic Vodka, world best pure

Domaines Francis Abécassis zijn blij met een nieuwe gouden medaille voor Grands Domaines Organic Vodka, “World Best Pure Neutral Vodka” op de World Drinks Awards 2021 in Londen

“Grands Domaines Vodka’s worden organisch geproduceerd. Ze worden gemaakt van een zachte wintertarwe geteeld in de Camargue, op een perceel dat grenst aan de Petit Rhône, waar de beste tarwekwaliteiten wordt geteeld. Geoogst aan het begin van de zomer wordt ze enkele dagen in de open lucht gelaten om op natuurlijke wijze te drogen door de mistralwind die met zijn warme en krachtige winden door de Rhônedelta waait. Elke stap wordt vervolgens nauwgezet uitgevoerd: gisting, distillatie, filtratie en botteling. Een zuivere, elegante wodka met delicate citrustoetsen.

Prijs incl. BTW van het landgoed: 31 euro

Met 370 hectare wijngaarden is Domaines Francis Abécassis een van de grootste wijnbouwers in de Cognac-appellation en een van de meest bekroonde landgoederen ter wereld sinds zijn oprichting in 2005.

Zijn merken ABK6 Cognac, Leyrat, Reviseur en Grands Domaines hebben talrijke prijzen gewonnen. Met respect voor het milieu zijn de wijngaarden van Domaines Abécassis sinds 2019 gecertificeerd als High Environmental Value (HVE3). Elk domein heeft zijn eigen wijngaarden, kelder, distilleerderij en opslagfaciliteiten, zodat alle productiestadia in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd.

Domaines Francis Abécassis exporteert zijn producten momenteel naar meer dan 35 landen.

Domaines Francis Abécassis – www.abecassis-cognac.com