Gustor meat Boutique

Gustor Meat Boutique is een uitzonderlijk vleesleverancier die begint waar de traditionele slager stopt !

Gustor Meat Boutique is een Premium bedrijf dat elk aspect van het Online slager-zijn wil excelleren. Consumenten kunnen online bestellen, de bestelling wordt gekoeld thuisgeleverd overal in de Benelux en Frankrijk. Op deze manier groeit het uit tot een Butchershop, echte slagers aan het werk en aan de knoppen.

Gustor Meat Boutique werd begin 2015 opgericht door vader en zoon Rik (30jaar ervaring als zelfstandig slager) en Jef Debouver, 5de generatie slagers. Het was bij de opstart de EERSTE Belgische Online slager.

Er werden vanaf dag één duidelijke keuzes gemaakt, ttz geen vlees versturen dat je makkelijk op je dagdagelijks traject kan vinden. Het is volgens ons moreel onverantwoord om bestelwagens vol te proppen en de wegen te vullen met spullen die je overal vind. De levering spitst zich toe op uitzonderlijk vlees dus, beginnen waar de traditionele slager stopt. In het assortiment ook vergeten stukken: kraaiebiefstuk, rundswangen, bavettes etc. Dit op basis van een absolute gewichtsgarantie, de klant krijgt minstens het bestelde en betaalde gewicht.

Gustor Meat Boutique richt zich EXCLUSIEF op particulieren. Het bedrijf is geen groothandel die zijn graantje meepikt van de B2C markt. Hierbij wordt getracht om zoveel mogelijk de customer-experience van een echte slagerij te behouden en tevens zoveel mogelijk keuzeversnijdingen aan te bieden voor elke stuk (van 200gr tot 2kg, met of zonder been). Bovendien wordt geen minimum aankoopbedrag vooropgesteld.

De smaak geldt als het enige criterium. Voor elk ras gaan we op zoek naar de beste origine. Geen b-kwaliteiten aanbieden aan lagere prijs. Holstein uit Oostenrijk, Wagyu uit Japan, etc.. Er wordt gewerkt met Vers vlees, geen diepvries met een next day delivery (of een andere datum naar keuze van de klant) dit met keuze van tijdsblokken voor levering, inclusief avondlevering na 18u. Gustor Meat Boutique gaat voor een 100% e-fulfilment !! niet evident in de e-commerce. Zelfs bij een haperende levering (om welke reden ook) staan het de onze klanten bij.

Gustor Meat Boutique staat voor een 100% bereikbaarheid voor de klanten met een zeer snelle reactietijd via telefoon-mail-chat etc. Bovendien is er een zorg voor het milieu (blijkt reeds uit de keuze van het assortiment, beperkt tot uitzonderlijk vlees) met een nieuwe eco-friendly verpakking waarvan enkel de inhoud achterblijft bij de klant. www.gustor.be