IJsboerke lanceert het Belgian Originals assortiment met Belgische licentiepartners!

IJsboerke is gekend voor zijn lekker roomijs met een volle zachte smaak, Belgische traditie en vakmanschap. Naast bestaande samenwerkingen met Jules Destrooper en Chocolade Jacques, tevens Belgische familiebedrijven die dezelfde waarden delen, start IJsboerke nu ook een samenwerking met Rombouts, het vermaarde koffiebedrijf uit Antwerpen.

Na het succes van het La Galette Jules Destrooper ijsje en het Chocolade Jacques hoorntje met hagelslag, lanceert IJsboerke nu een super premium 500 ml range. Deze 500 ml potjen zijn een heerlijke combinatie van IJsboerke roomijs, verrijkt met authentieke ingrediënten van deze Belgische licentiepartners.

Het melk- en puur chocolade roomijs met grote stukken hazelnoot van Chocolade Jacques zal menig chocoladeliefhebber zeker bekoren. Wie van koekjes houdt vindt ongetwijfeld zijn gading in het vanille roomijs met stukjes amandelbrood, amandelnoten en speculoospasta van Jules Destrooper. Samen met Rombouts werd een koffie roomijs op basis van Rombouts Goudmerk extract en met een intensieve koffiesaus ontwikkeld, de ideale lekkernij voor de koffie-addicts onder ons.

Dit nieuwe Belgian Orignals assortiment zal vanaf medio maart te vinden zijn in de supermarkt en in een 100ml versie bij de IJsboerke horeca klanten.

Sinds 1935 staat IJsboerke symbool voor authentiek Belgisch roomijs. Een ijsje van IJsboerke laat al vele generaties genieten. Tegelijk zit innovatie in het hart van Glacio-IJsboerke. Zo kan de roomijsproducent inspelen op maatschappelijke tendensen en de behoeftes van de consument.

Sinds 2017 maakt IJsboerke deel uit van het Belgische familiebedrijf Sweet Products, het moederbedrijf van Baronie Group, bekend voor zijn sterke chocolade merken zoals Jacques Chocolade en Duc D’O. De ijsjes van IJsboerke worden nog steeds geproduceerd en verdeeld vanuit de Kempen, plezier van hier is verzekerd!

www.ijsboerke.be

Het motto van de Belgische biscuiterie Jules Destrooper is niet voor niets ‘Crafted for real enjoyment’. Ze bakken er immers dagelijks en met veel passie en vakmanschap de lekkerste koekjes, gemaakt van enkel 100% natuurlijke ingrediënten, en dat al sinds 1886. Van Ierse zomerboter – boter van koeien die van mei tem oktober buiten vers gras eten, verse scharreleieren, zongerijpte amandelen uit Valencia, over vanille uit het exotische Madagascar, kaneel uit Indonesië,… en de beste Belgische chocolade. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit en afkomst. De koekjes bevatten bovendien géén bewaarmiddelen, kleur -of kunstmatige smaakstoffen. www.julesdestrooper.com

Het merk Jacques werd in 1896 boven de doopvont gehouden en staat sindsdien garant voor smaakvolle kwaliteitschocolade. Het Jacques-gamma bestaat uit een waaier van concepten op basis van Belgische chocolade. Speerpuntproducten -zoals de Matinettes of de Hagelslag- weet elke consument op waarde te schatten. En voor een goede snack (gevulde repen, 3×4-tabletjes,…) en dessertbereidingen (Bloc Dessert,…) zijn Jacques-producten eveneens steevast de juiste keuze.

Sinds 2011 maakt Jacques deel uit van Baronie Group, bekend voor sterke merken zoals IJsboerke en Duc d’O. www.chocojacques.be

Rombouts Koffie is een Belgische koffiebranderij en van oorsprong een echt Belgisch familiebedrijf. Alles begint in 1896 te Antwerpen, waar Frans Rombouts op een dag besluit een brandtrommel te huren om zijn eigen koffie te branden. Het zou het begin worden van een opmerkelijk succesverhaal, waarvan gepassioneerde fijnproevers vandaag meer dan ooit de plezierige en smakelijke hoofdstukken weten te waarderen. De grote groei voor het bedrijf kwam er in 1958 waar men voor Expo 58 de individuele koffiefilter introduceerde.

Al snel volgden de successen zich op met het verkrijgen van de titel “Gebrevetteerd Hofleverancier van België”, de internationale uitbreiding met het Franse Cafés Malongo en het introduceren van het 1,2,3 Spressosysteem. Ook al blijft artisanaal vakmanschap hun credo, toch staat de tijd nooit stil bij Rombouts. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn en blijven de centrale waarden, met maar één doel voor ogen: u op de lekkerste manier laten proeven van hun passie voor koffie! En dit al 4 Rombouts’generaties lang… Rombouts, méér dan een lekker kopje koffie!

www.rombouts.com