Let’s Rendez-Vous! Zero %

zero regrets! Zonder alcohol betekent niet zonder smaak, dat bewijst Bruggeman met Rendez-Vous 0.0. Heerlijk verfrissend en lekker droogbitter doet het alcoholvrije bier niet onder voor zijn blonde broer. Zorgeloos genieten of je dorst lessen na het sporten, het kan voortaan perfect met RDV 0.0.

LET’SRENDEZ-VOUS! Een alcoholvrij bier mét pit

De vraag naar alcoholvrij bier blijft stijgen. Niemand wil moeten kiezen voor alcohol óf smaak. Met RDV 0.0 formuleert Bruggeman hierop een geslaagd antwoord. De alcoholvrije Rendez-Vous is een dorstlesser met pit. Dat heeft alles te maken met het basisbier, RDV 5.2, refreshing blond Belgian beer.

Gebrouwen door familiebrouwerij Het Anker die al talloze prijzen binnenrijfde voor hun bieren hoeft het niet te verwonderen dat RDV een kwaliteitsbier is. Het heeft een aangename bitterheid en leuke kruidige toets, dankzij de jeneverbes. Bruggeman koos voor een bijzonder dealcoholiseerproces waarbij alle smaakeigenschappen van RDV 5.2 behouden worden in de RDV 0,0 %. En dat proef je!

Perfecte dorstlesser na het sporten

Na het sporten – of dat nu een zondagse fietstocht is, een voetbalmatch, een heuse trailrun of een pittig potje padel -recupereren we maar al te graag in het gezelschap van (sport)vrienden én met een fris biertje.­Weinig doet zo veel deugd als na sport of klusjes je dorst lessen met een bier dat lekker wegdrinkt. Liever geen alcohol? Geen probleem, de alcoholvrije RDV 0.0 is even smaakvol als RDV 5.2.

Verkoopsinformatie: RDV – 0,0 % alcoholpercentage — Verkrijgbaar in karton van 24 x 33cl As of now available – Cheers! www.rdvbeer.be