Lokale topcadeaus met GIMBER

> Lokaal topcadeau: puur, lekker, Belgisch, bio & gezond – > Alcoholvrij drankje met karakter – > Boordevol gingerol: ontstekingsremmend, antioxiderend, stimuleert de spijvertering, verlaagt de cholesterol, verlicht gewrichtspijn… en zo veel meer!

Of we nu met z’n allen in ons kot moeten blijven of niet: er zijn gelukkig nog zekerheden in het leven. December is en blijft dé cadeaumaand. Steun dit jaar onze lokale economie en kies voor een Belgisch cadeau. GIMBER, het gekende 100% natuurlijk gemberconcentraat dat je kan omvormen tot top aperitief, biedt drie oplossingen voor diegenen die nog op zoek zijn naar een lokaal topcadeau dat makkelijk online bestelbaar is: een limited edition KROLL fles, een bijzondere giftbox en een luxueuze koker. Voor elk budget wat wils!

LIMITED EDITION KROLL FLES

Belgisch cartoonist Pierre Kroll steekt voor de gelegenheid de 700ml GIMBER-fles in een nieuw jasje. Het resultaat: een limited edition KROLL fles met het jaar 2020, gebracht in cartoons, als hoofdrolspeler. Ontdek telkens wanneer je de fles bij de hand neemt nieuwe details over dit toch wel unieke jaar.

Limited edition fles GIMBER. € 24,95. Online verkrijgbaar vanaf 19/11 op gimber.com

GIMBER GIFTBOX

Mag het wat meer zijn? Kies dan voor de bijzondere GIMBER giftbox. In deze giftbox zit 1 fles GIMBER (500ml), 2 GIMBER shots (2 cl), 2 stijlvolle cocktailglazen en 2 glazen rietjes.

GIMBER giftbox. € 49,95. Online verkrijgbaar vanaf 19/11 op gimber.com

GIMBER KOKER

Ook de luxueuze GIMBER koker is een geliefd geschenk voor onder de kerstboom. In de koker zit 1 feestelijke fles GIMBER (500ml) en 1 stijlvol cocktailglas.

GIMBER koker. € 27,95. Online verkrijgbaar vanaf 19/11 op gimber.com

Unleash the power of GIMBER

GIMBER wordt gemaakt met kwalitatieve biologische gember, die door kenners als de Rolls Royce onder gembersoorten beschouwd wordt. GIMBER is echter geen pure gemberdrank, gezien de gember gebalanceerd wordt door er een uitgelezen selectie aan kruiden en wat limoen aan toe te voegen. Noem het ook geen siroop, bij GIMBER is het hoofdingrediënt niet water of suiker, maar gember! Er worden geen smaak- of bewaarstoffen toegevoegd, en slechts een minimum aan Colombiaanse rietsuiker die voor een natuurlijke gekarameliseerde toets zorgt.

Aan gember worden vaak helende krachten toegewezen, maar wat is er nu van aan? Feit is dat gember tsjokvol gingerol zit, één van de wetenschappelijk meest bewezen voordelen. Ontstekingsremmend, antioxiderend, stimuleert de spijvertering, verlaagt de cholesterol, verlicht gewrichtspijn… en zo veel meer! What more could you ask for? Gezien GIMBER 38% gember bevat is het dus naast heerlijk kruidig ook lekker gezond en bovendien vrij van E-nummers en andere toevoegingen zoals citroenzuur!

Ongeopend kan je GIMBER tot één jaar na aankoop bewaren. Eens geopend bewaar je GIMBER tot zes weken in de koelkast. Schud GIMBER voor gebruik. GIMBER zag het levenslicht in maart 2018, maar is intussen al in heel wat mooie bars, restaurants en (pop-up) shops in België en Nederland te vinden. Bestellen kan ook via de webshop: gimber.com