Misuko, urban juicery

Misuko is een Brusselse start-up, opgericht in maart 2016 en heeft als doel expert te zijn in de op bestelling, productie van koudgeperste sappen die 100% biologisch zijn. Misuko produceert de totaliteit van al haar producten om de oorsprong van producten te garanderen. De productie gebeurt in België.

Alle beslissingen en ontwerpen van de nieuwe producten worden zodanig afgestemd dat ze een minimale impact hebben op het milieu. Het merk Misuko is volledig BIO gecertificeerd.

De producten

Sap: Ontworpen als een ‘collectie’, is elk ontwerp uniek en haalt zijn inspiratie uit de kleuren die ons omringen. Onderverdeeld in verschillende categorieën, zullen de kuren u aanspreken en tevreden stellen wat het doel en de wensen ook zijn.

Snacks: Ruwe energie bollen die zowel ’s morgens als door de dag kunnen worden geconsumeerd. Deze energy balls zijn op een natuurlijke en onbewerkte manier klaargemaakt waarbij hun voedingswaarde onaangetast blijven.

Kruidenthee: Deze brengt plezier, welzijn en lichtheid dankzij planten die zorgvuldig geselecteerd zijn op hun actieve bestanddelen uit de biologische landbouw.

www.misuko.be