Ontbijt op bed maakt plaats voor late bbq en Daddy’s Burrito

In Nederland worden de vaders pas op zondag 18 juni 2017 in de watten gelegd. Restaurant Amstel Boathouse en Chiapas Taco Cartel in Amsterdam bevestigen dat de liefde van de man door de maag gaat en organiseren op Vaderdag een smakelijke invulling. Op het zonovergoten terras van Amstel Boathouse kunnen vaders en hun familie terecht voor een ‘late bbq brunch’. Tevens is er entertainment voor de kids; schat zoeken voor piraten en suppen voor de kinderen met zwemdiploma’s. Chiapas Taco Cartel trakteert de vaders op een Daddy’s Burrito met extra kaas als zij met hun kroost komen eten.

Late bbq brunch @ Amstel Boathouse

Vanaf 13:00 uur kunnen vaders en hun familie zich settelen op het prachtige terras van Amstel Boathouse met uitzicht op de Amstel voor een late bbq brunch, bereid op de Black Bastard. Aan entertainment is gedacht, want als de kinderen het naar hun zin hebben, is het voor de vaders ook prettig vertoeven. Kleine kinderen kunnen als echte piraten op zoek naar een schat. Kids met een minimaal twee zwemdiploma’s mogen suppen op de Amstel. De vaderdag bbq brunch bedraagt €22,50 per persoon en kan vooraf worden gereserveerd per mail en telefoon.

Daddy’s Burrito @ Chiapas Taco Cartel

Het Mexicaans streetfoodconcept Chiapas Taco Cartel staat bekend om haar legendarische taco’s en burrito’s met verse, huisgemaakte ingrediënten en explosieve smaken. De prijzen zijn zeer betaalbaar en speciaal op vaderdag trakteren zij de vaders op de Daddy´s Burrito met extra kaas als zij met hun kinderen komen eten. Dit kan al vanaf zondagochtend 11:00 uur. Een late breakfast burrito is een prima alternatief voor ontbijt op bed.

Amstel Boathouse – Amsteldijk 223, Amsterdam – Telefoon +31 (0)20 22 11 505

www.amstelboathouse.nl of info@amstelboathouse.nl

Chiapas Taco Cartel – Van Woustraat 29H, Amsterdam – Tel +31 (0)70 737 0093

www.taco-cartel.cominfo@tacocartel.com