Périgord attitude

Na verschillende succesvolle edities in Frankrijk, komt Périgord Attitude naar België. Op het programma ? Een avond gewijd aan gastronomie met delicatessen uit Périgord en de regionale art de vivre !

Na Parijs, Toulouse, Vannes, Bordeaux & Angoulême, strijkt Périgord neer in Brussel op vrijdag 21 juni 2024.  Wat kan je verwachten ? Périgord Attitude is veel meer dan een avondje uit. Het is dé gelegenheid voor fijnproevers en foodies om ondergedompeld te worden in de Périgord regio & haar delicatessen met Périgord kwaliteitslabel : Périgord foie gras, aardbeien, lamsvlees, walnoten, kastanjes en kip.

De ambassadeurs van de regio laten je deze kwaliteitsproducten ontdekken aan de hand van verscheidene heerlijke recepten in een muzikale en conviviale setting. Ook krijg je de kans om voortreffelijke wijnen te proeven onder de 10 appelaties van Bergerac-Duras.

Tot slot bezorgt het team van Gueuleton haar gasten een ware culinaire ervaring met gerechtjes en showcooking op basis van de terroirproducten uit de Périgord.

Kortom : Voor een avond vol plezier, culinaire hoogstandjes en goddelijke wijnen in een muzikale setting is Périgord Attitude de place to be !

Praktische informatie

Datum : 21 juni 2024 – 17.30 – 22.00

Locatie : Jeux d’Hiver, chemin du croquet 1 – 1000 Brussel

Voorverkoop tickets : Périgord Attitude tickets