VADERDAG: Deliveroo schenkt ‘Omer’ aan huis

Limited edition cadeaubox OMER. verkrijgbaar via Deliveroo

Ter gelegenheid van Vaderdag slaat Deliveroo de handen in elkaar met het Belgische bier OMER. Zoek je nog een last-minute cadeau voor Vaderdag en wil je graag origineel uit de hoek komen? Bestel dan via Deliveroo.be een gelimiteerde cadeaubox van OMER.

Omer draait de rollen voor Vaderdag om! Terwijl het familiebedrijf al vijf generaties lang het recept en de naam doorgeeft aan zoon Omer, zorgt de brouwerij ervoor dat jij hun creatie aan jouw vader kan geven. Dankzij Deliveroo kan jij een exclusief Vaderdagsbier bestellen en aan huis laten leveren.

In het kader van Vaderdag werd er een cadeaubox ontwikkeld waarmee jij “bedankt” kan zeggen aan je vader voor wat hij deed, doet en nog zal doen. Op de box kan je een persoonlijke boodschap schrijven waarom jouw vader een fles OMER. verdient.

Wat houdt de limited edition Vaderdagbox in?   2 flesjes OMER. 33cl – 1 fles OMER. 75 cl – een limited edition retro glas

De cadeaubox is beschikbaar voor slechts €10,95 via Deliveroo.be in Brugge, Brussel, Gent en Hasselt. Zoek “Omer father’s day store” op Deliveroo en bestel snel je vaderdag cadeau!

Gesmaakt voor tal van papa’s, jong en oud, en aan huis geleverd door Deliveroo.

Brouwerij Omer Vander Ghinste is een familiebrouwerij die waarde hecht aan traditie. Ze brouwen kwaliteitsbieren volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken. Meer info: https://www.omer.be/nl