Vanaf nu wordt de Koning van de Hamburgers geleverd door de Kleine Koningin in ‘de Vurige Stede-Luik’

Voortaan bezorgt Deliveroo BURGER KING® producten aan huis in Luik. De WHOPPER®, Double Steakhouse, frieten en zelfs uienringen zullen via de bezorgservice aan huis geleverd worden. De thuisbezorging van een BURGER KING® is een geweldige primeur in Luik en zal binnenkort ook beschikbaar zijn in Antwerpen en Brussel.

Een steeds gevarieerder aanbod op Deliveroo

Slechts een paar jaar geleden was de aanhuislevering beperkt tot pizza’s of gefrituurde noedels. Sinds de opkomst van maaltijdbezorging platforms zoals Deliveroo, drie jaar geleden, ontdekt de consument een nieuwe mogelijkheid om te genieten van al zijn favoriete restaurants: levering in minder dan 30 minuten en dit thuis, op het werk of in het park op zonnige dagen.

Binnenkort in Antwerpen en Brussel

Het concept van maaltijdbezorging is sterk aanwezig in België en vooral in Antwerpen en Brussel, waar de samenwerking met BURGER KING® en Deliveroo de komende weken zal worden uitgebreid, ongetwijfeld tot grote vreugde van de onvoorwaardelijke fans van de legendarische WHOPPER®. Sinds zijn introductie in België in 2017, is BURGER KING® een must geworden. De aanhuislevering zal helpen de loyaliteit bij bestaande klanten op te bouwen en anderen het verschil van op vuur gegrild vlees te laten ontdekken.

“Deliveroo streeft ernaar om alle verlangens en eetlust te bevredigen. Onze klanten houden van salades, sushi en het plezier van een goede hamburger. Daarom zijn we erg enthousiast om samen met BURGER KING® te werken”. Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo

“Sinds onze aankomst in België is ons restaurantnetwerk snel gegroeid. Onze restaurants ontvangen reeds heel wat klanten, maar de samenwerking met Deliveroo stelt ons in staat om ons aanbod uit te breiden en steeds meer klanten tevreden te stellen die willen genieten van een op vuur gegrilde hamburger, waar ze ook zijn”. Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium