waterdrop: twee duurzame adventkalenders

Drink More Water, ook in de mooiste tijd van het jaar!

Hydratatiespecialist waterdrop® introduceert zijn adventskalenders. In 2 verschillende formaten vormt de adventskalender een mogelijkheid om voor jezelf en voor de planeet te zorgen terwijl je aftelt naar de feestdagen. Verkrijgbaar op www.waterdrop.nl vanaf 29 september (19,90€ tot 129€).

Laat ons December vieren! – Vakje na vakje, of allemaal tegelijk. Als een heus plezier tijdens de kindertijd of als Proust’s madeleine in de latere jaren, vormt de adventskalender een feestje op zich. Omdat het essentieel is om goed gehydrateerd te blijven tijdens de feestdagen biedt waterdrop® zijn duurzame adventskalenders om te genieten van de microdrinks of om in het universum van het merk te duiken dankzij de ecologische accessoires. Een veelzijdige kalender in lijn met de missie van het merk: DRINK MORE WATER, drop plastic!

Story image

Water vormt meer dan de helft van onze lichaamsmassa. Het is de voornaamste bouwsteen van verschillende vitale organen: ongeveer 75% van de hersenen en 71% van de lever bestaat uit water. Zorgen voor een goede hydratatie is crucial om in goede gezondheid te blijven, en zeker tijdens de feestdagen!

​Om overproductie te vermijden organiseert waterdrop® pre-sales vanaf 29 september, waarbij een speciale prijs wordt gehanteerd voor het grotere formaat.

Kleine kalender: het dagelijkse plezier van een smakelijke hydratatie

​24 microdrinks in verschillende smaken, inclusief een limited edition. Het perfecte formaat voor een gezond hydratatieplezier voor elke dag. ​Prijs 19,90€

​Grote kalender: alles wat je nodig hebt voor goede en duurzame hydratatiegewoontes

​Een limited edition fles, exclusieve accessoires, full size products…: het is Kerstmis vóór Kerstmis! ​​Pre-sale prijs: 129€ (van 29/09 tot 09/10) ​Normale prijs: 139€