YUST verwelkomt ‘Drag Brunch 2023’

Zintuigprikkelend queer tijdens de pride in Antwerpen

Op zoek naar een relaxte afsluiter na al dat feestgedruis van de Antwerp Pride Week? Sit back and… laat je smaakpapillen en ogen en oren in vervoering brengen tijdens deze nieuwe editie van de ‘Drag Brunch’ bij YUST Antwerpen op zondag 13 augustus.

Het concept? Culinaire verwennerij terwijl je geniet van optredens van ‘Les Filles de Malines’, vier glamoureuze show queens waaronder leading lady Selina Pearl. Glitter & glamour en een show met een hoog diva-gehalte gegarandeerd! Je wordt er verwend met een buffet vol brunchklassiekers zoals zoete lekkernijen, huisgemaakte granola, eitjes en beleg. Topchef Laurens Jasperse zal zoals gewoonlijk het geheel verder op smaak brengen met culinaire hoogstandjes waaronder z’n befaamde steak tartare, smoked salmon, dips en salad bowls met seizoensproducten. En om dit feestmaal af te sluiten is er keuze uit allerlei desserten en kaas, inclusief vegan opties. Een totaalervaring om duimen en vingers bij af te likken waarbij al je zintuigen worden geprikkeld!

YUST Drag Brunch 2023 – praktische info: Datum: 13 augustus 2023 (valt samen met laatste dag van de Antwerp Pride). Timing: brunch van 11u t.e.m. 15u, optredens van 11u30 t.e.m. 14u30- Prijs: tickets zijn €49 p.p. incl. brunch, welkomstdrankje en drag show Queens: ‘Les filles de Malines’ met o.a. Selina Pearl & Young Mystica.

Rooftop Yoga : Eerder deze zomer, op zondag 9 juli, host YUST op zijn rooftop een yogaworkshop van Nathalie Beyer. Deze gediplomeerde yogalerares steekt een heerlijke Aruna-yoga morningflow van maar liefst 2,5 uur voor je in elkaar. Ontwaken op het hoogste niveau dus. Wie wil sluit nadien aan bij de YUST Sunday Brunch.

Rooftop Cinema : Verder zal YUST ook maandelijkse rooftop cinema’s organiseren. De eerste film ‘Dirty Dancing’ wordt geprojecteerd op 24 juni om 21u30. Om het woonkamergevoel naar deze open air-cinema te brengen, zullen er wireless headphones, comfy ligstoelen en warme dekentjes aanwezig zijn. Een ticketje koop je hier voor €12.

YUST is een vernieuwend, dynamisch en flexibel ‘hospitality’concept in Antwerpen en Luik dat korte en lange verblijven combineert met events, gastronomie en lokale cultuur. Met zijn ruim aanbod kamers en formules wil YUST een internationale ervaring bieden die gasten inspireert en verbindt. Meer informatie: yust.com.