Alexis de La Beaumelle vervoegt Château Fourcas Supré

Tijdens deze bijzondere periode heeft Château Fourcas Dupré, in Listrac, besloten om zijn verkoopteam te versterken door de heer Alexis de La Beaumelle aan te stellen als Sales Director, die ook verantwoordelijk is voor de marketing, promotie en persrelaties.

De 46-jarige Alexis de La Beaumelle begon zijn carrière in 1997 in Bordeaux als wijnmakelaar, maar ook als beëdigd makelaar. Vervolgens trad hij in 2011 toe tot het Château Tour de Pez, Cru Bourgeois in Saint-Estèphe, als Sales Manager. Tegelijkertijd heeft hij 5 jaar lang meegewerkt aan het beheer van Château Larteau, een familie-eigendom in Bordeaux Supérieur. In 2019 vervoegt hij Château Petit Bocq, Cru Bourgeois in Saint-Estèphe, als Commercial Development Manager.

Zijn expertise op de markt van Bordeaux en de Grands Crus markt gedurende meer dan twintig jaar maakt hem tot een complementair lid van het team, met name Lucas Leclercq, General Manager van het landgoed, die onder meer heeft gewerkt in Saint-Estèphe, Pomerol en de grote Bourgondische landgoederen. Dankzij zijn ervaring kan Château Fourcas Dupré duurzaam gepositioneerd worden in de wereld van de grote groei, een historisch pand van 47,5 hectare in april 2019 door de Bretonse zakenman Gérard Jicquel werd aangekocht.

www.fourcasdupre.com