Bedank jouw papa met de Omer-vaderdagbox

JOUW PAPA DEELT ZIJN KENNIS EN PASSIE MET JOU? DAN DEEL JIJ TOCH LEKKER EEN OMER. SPECIAALBIER MET HEM!

Het is bijna Vaderdag, ook wel dé ultieme dag om jouw papa uitgebreid in de bloemetjes te zetten. Alleen plezier je een vader vaak niet met bloemen, maar eerder met iets lekkers… om te drinken bijvoorbeeld. Geef daarom op 13 juni eens een speciaal voor Vaderdag ontworpen bierbox OMER aan je papa, en toast op zijn kennis en passie die hij al jaren met jou deelt.

Waarom OMER.? Heel simpel: in de Bellegemse bierbrouwerij dragen al 5 generaties lang vaders (met de voornaam Omer) aan zonen (niet toevallig óok met de voornaam Omer) hun kennis over het bierbrouwen én ondernemen. Dat is vrij uniek. Daarom zegt Omer Géry (5de generatie) BEDANKT aan Omer Jean (4de generatie), met deze unieke Vaderdagsbox. Het delen van kennis en passie van vader op zoon (of dochter uiteraard!), wil de bierbrouwerij nu ook aanmoedigen bij zijn fans : deel van vader op zoon/dochter, onder het genot van een sterk blond bier met finesse…OMER.!

OMER. NIET ZOMAAR EEN BIERTJE

Het goudgele pareltje wordt zorgvuldig gedronken en proeft naar de passie voor het traditionele brouwvakmanschap. OMER. is een bier van hoge gisting met nagisting op de fles, gebrouwen volgens een traditioneel recept. OMER. dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten uit Tsjechië, Slovenië en Duitsland. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt OMER. vooral op door zijn goudgele kleur en een alcoholpercentage van 8%.

De traditionele smaak van liefde voor goudgeel vakmanschap, zijn de woorden die het bier van OMER. het beste omschrijven. Dat het blonde brouwsel met keurige schuimkraag een speciaalbier is om van te genieten, daar kan niet aan getwijfeld worden. Tóch trakteert OMER. je niet enkel op een heerlijke sterk blond bier, maar vooral op de intense smaakbeleving van een unieke traditie. OMER. neemt je mee naar het verhaal van een 5 generatie lange brouwpassie en levenservaring van de steeds terugkerende vader-op-zoonconnectie.

Trakteer jouw papa op een OMER. Vaderdagbox met persoonlijke boodschap en klink op de toekomst met elkaar. De met brouwliefde gevulde Vaderdagbox is voorzien van 2 kleine Collector tasting glazen (25 cl) alsook 2 grote flessen OMER. Traditional Blond (75cl). En let wel, ook dochters kunnen hun papa uiteraard plezieren met deze box!

 

Wil jij jouw papa iets vertellen? Vanaf 7 mei kun je jouw Vaderdagbox personaliseren door de naam van de ontvanger erop te laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je papa, opa, schoonpapa,… erop laten drukken om de doos extra persoonlijk te maken.

Als de box vervolgens thuis aankomt kun je zelf nog iets in het grote witte vak schrijven. Dit is enkel mogelijk bij het plaatsen van de bestelling via de website van Omer Vander Ghinste: https://www.omervanderghinste.be

Adviesprijs € 13,95 incl. BTW per OMER. Vaderdagbox. De Vaderdagbox is vanaf begin mei verkrijgbaar bij alle drankverdelers en op de website van Omer.

Omer bedankt OMER… en jij? Wie bedank jij?

OMER. is benieuwd naar jouw authentiek generatieverhaal! Werk jij ook samen met je vader in een bedrijf? Of geeft hij je professioneel advies? Of misschien heb jij zijn passie (een hobby bijvoorbeeld) wel overgenomen? Laat het OMER. weten via #Mercipapa: waarom bewonder jij jouw papa en waarvoor wil jij hem bedanken? Bedank jouw vader net zoals Omer ook elke dag zijn vader Omer dankt!

HOE OMER. EEN TRADITIE WERD

Alles begon in het hartje van Bellegem bij het aanbrengen van het opschrift “Bieren Omer Vander Ghinste” op de glasramen van cafégevels. En zo kreeg elke eerstgeboren zoon van een nieuwe generatie de naam OMER. Dan had hij al glasramen met zijn naam erop voor de dag dat hij ook brouwer zou worden. Want doorheen deze 5 generaties bleek telkens één cruciale factor naar de voorgrond te treden, namelijk het belang van een goede vader-op-zoonrelatie. Door de steeds terugkerende overdracht van kennis, brouwpassie, traditioneel vakmanschap en levenservaring slaagde elke generatie erin van OMER. een succesverhaal te maken.

Vandaag zijn de leiding en de biergeheimen van de familiebrouwerij in handen van Omer Jean Vander Ghinste. Recent maakte ook zijn zoon Omer Géry zijn intrede, waardoor de toekomst van de brouwerij er nog steeds rooskleurig uitziet.

OVER VANDER GHINSTE

Na 129 jaar en 5 generaties blijft Omer een heel gekende familiebrouwerij, gelegen in het hartje van Bellegem. Brouwerij Vander Ghinste bevat tot op het heden een 11-tal biersoorten, waaronder de meest bekende OMER. Andere bekende bieren zijn onder andere: Le Fort, Tripel LeFort, Bockor, Kriek Max en Rouge Max. Als 4de generatie staat Omer Jean Vander Ghinste aan het hoofd van het familiebedrijf en als 5de generatie deed zoon Omer Géry Vander Ghinste recent ook zijn intrede. Of wie het familieverhaal en het bier zelf wil ontdekken, zijn er de brouwerijbezoeken en het visitor center. En nadien kan je ook terecht bij het Bellegemse café van OMER., namelijk De Sportwereld