Beer-up system

een innoverende en milieuvriendelijke oplossing: schenk bier anders en zonder grenzen

 

De groep Impact is ontwerper en ontwikkelaar van oplossingen voor voedingsverpakkingen. Voortaan worden al zijn activiteiten op het gebied van hergebruik ondergebracht onder het merk Re-uz. Het merk is bewust van de uitdagingen die er bestaan op het vlak van milieu en dankzij de knowhow die het de laatste decennia heeft verworven, onthult het een nieuw, innoverend concept: Beer Up System. Voor deze praktische, betaalbare en milieubewuste oplossing voor de bediening van bier gaan de mensen uit het vak, die hun milieu-impact alsook hun winst en dienstkwaliteit willen verbeteren, zeker over stag.

> Vulling via circulaire beweging die het traditioneel tappen reproduceert :

Daarbij is Beer-Up System een milieubewuste oplossing: de bekers die worden geleverd zijn herbruikbaar en worden in Frankrijk vervaardigd. Ze zijn in hard plastiek en duurzaam; deze bekers werden ontworpen voor lang gebruik en vertonen een design dat het gebruik ervan aangenaam maakt. Zin om je te onderscheiden? Dan kan je de bekers ook personaliseren! Re-uz werkt met de gekwalificeerde partner DAV, expert in het domein van de verkoop, installatie en het onderhoud van biertappen, om samen het Beer Up system te ontwikkelen. Re-uz bevat zijn eigen netwerk van centra voor professionele reiniging over het hele Franse grondgebied en in Europa.

Een praktische oplossing : Beer-Up System is een innoverende en doeltreffende oplossing. Dankzij het gepatenteerd systeem voor vulling van onderaf wordt het traditionele tapsysteem nagebootst dankzij een circulaire straal. Zo wordt de perfecte schuimkraag alsook de bierkwaliteit gegarandeerd. Resultaat: de smaak wordt volledig bewaard en de bierkwaliteit is identiek bij elke vulling.

Dankzij het eenvoudige gebruiksgemak (door personeel of via selfservice) biedt dit nieuwe concept comfort en snelheid: met 25 biertjes getapt per minuut ligt het rendement een stuk hoger dan bij een klassieke tap. Daarbij is het gebruiksgemak een voordeel bij eender welk soort evenement: je hoeft geen expert meer te zijn om een biertje te tappen.

Een betaalbare oplossing : Bovenop praktisch en toegankelijk is Beer-Up System ook betaalbaar. Dankzij de automatische vulling en uitschakeling wordt het nauwkeurige volume van het gekozen biertje bediend (25 cl, 33cl of 50 cl). Zo wordt verspilling en het verlies van het vat bij de traditionele tappen vermeden. Doeltreffende en een regelmatige dienst, hoog gebruiksgemak, geen verspilling, maar ook besparing van personeel: het rendement ligt een stuk hoger dan bij een traditionele biertap.

Kortom: Milieubewust – Wasbare en herbruikbare glazen; Eenvoudig Automatische vulling ; Praktisch Kan worden aangepast aan een klassieke biertap en Betaalbaar Sneller, meer winstgevend

Beer-up system bestaat uit een gamma professionele biertaps dat zich aanpast aan alle behoeften: De Nomade en Igloo Beer werden ontworpen voor een intensief gebruik, met name tijdens grootschalige evenementen, dankzij stevige meubels die eenvoudig te transporteren zijn (aangepast handvat en wieltjes). De Roller Stand is een mobiele bar met geïntegreerde wasbak, ideaal voor grote evenementen. De Trappiste is een plaat die op een tafel of toog wordt geplaatst. Hij kan een biertje tappen per keer, is personaliseerbaar en kan overal worden geïnstalleerd. De Stand Up – exclusief voorgesteld op Sirha in september 2021is een mobiele tafel die overal kan worden geïnstalleerd (selfservice, vipruimtes…). Daarbij is het canvas personaliseerbaar.

Ter aanvulling van dit gamma bestaat Beer-Up System ook in plug-versie op een bestaand machinepark: De Box Up wordt geïnstalleerd als een kolom en is gepast voor traditionele bars, food trucs, vipruimtes, arena’s, en voor selfservice. De bediening en installatie ervan gebeurt via een lcd-scherm. De platen Nomade & Igloo bestaan in de versie 2, 4 of 6 biertaps volgens de biervariant en zijn eenvoudig te transporteren.

Tot slot biedt Beer-Up System verschillende opties aan professionelen: de mogelijkheid om de bieren in zelfbediening aan te bieden dankzij oplaadkaarten, het geïnformatiseerde beheer van het systeem met voorgeprogrammeerde dosering via software op mobiel of tablet.