De nieuwe Gordon’s 0.0%

alcoholvrij, zonder in te leveren op smaak en ervaring

 

De 100 % authentieke smaak van Gordon’s, maar dan met 0.0 % alcohol. De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent: samen zijn, herinneringen ophalen en proosten op mooie momenten. Voor wie dat laatste liever zonder alcohol doet, introduceert Gordon’s een nieuwe 0.0 % waarbij je op geen enkel vlak hoeft in te boeten: de smaak en ervaring van Gordon’s zoals je het gewend bent, maar dan alcoholvrij. Door het kenmerkende en authentieke jeneverbeskarakter smaakt je drankje precies zoals je dat van je favoriete gin & tonic gewend bent.

Gin is hot en happening, maar er zijn steeds meer mensen die afwisselen met alcoholvrije alternatieven. Gordon’s 0.0 % smaakt door de kenmerkende jeneverbes net zo authentiek als de originele Gordon’s London Dry Gin. Het nieuwe drankje is het perfecte alternatief voor gin-liefhebbers die op zoek zijn naar een alcoholvrije keuze, zonder in te hoeven leveren op smaak en ervaring.

Gordons 0.0 % & tonic

Genieten van 100 % authentieke smaak, maar dan met 0.0 % alcohol? Mix dan 50 ml Gordon’s 0.0 % met ijs, vul aan met 150 ml tonic water en werk af met een partje limoen. Proost!

Gordon’s 0.0 % is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 16,95 euro en is te vinden bij DrankDozijn. Beschikbaar in een fles van 70 cl.

Geniet, maar drink met mate. Bezoek Diageo’s wereldwijde bron voor verantwoord drinken, www.DRINKiQ.com, voor informatie, initiatieven en manieren om best practices te delen.

Een aloude Britse favoriet: Gordon’s gin werd 250 jaar geleden gelanceerd toen Alexander Gordon een kleine distilleerderij in Londen opende en aan de slag ging met het creëren van het recept voor een briljant smakende gin van hoge kwaliteit. De kenmerkende jeneverbes-smaak is sindsdien bepalend geworden voor de smaak van de klassieke G&T. Vandaag de dag is Gordon’s gin ‘s werelds bestverkochte internationale gin en heeft het sinds 1925 vier Royal Warrants gekregen. Kwaliteit staat centraal in het merk. Gordon’s betrekt zijn planten daar waar de natuur ze het best maakt; hun jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout komen van over de hele wereld en ondergaan het meest nauwgezette selectieproces.