Deliveroo lanceert in samenwerking met Belgische Marcel Burger Bar speciaal “examen menu”.

Deliveroo (deliveroo.be) wil hoge school- en universiteitstudenten tijdens de huidige zware examenperiode een hart onder de riem steken en lanceert, in samenwerking met de Belgische Marcel Burger Bar, een speciaal examen-menu om hen de nodige steun en energie te bezorgen tijdens deze stresserende periode. Marcel Burger Bar is een jonge, Belgische keten van hamburgerrestaurants met vestigingen in Brussel en Waterloo.

De kerstvakantie is achter de rug. Tienduizenden volwassen studenten staan voor een zware en stressvolle examenperiode. Maaltijdbezorger Deliveroo biedt dan ook, in samenwerking met de Brusselse restaurantketen Marcel Burger Bar, studenten uit Brussel en omstreken, tot 19 januari 2018, een speciaal examen-menu aan, bestaande uit een cheeseburger, frieten, een zakje snoep en een frisdrank voor de prijs van 15€ om hen de nodige energie te bezorgen om deze zware periode succesvol af te ronden.

Makkelijk, leuk en voedzaam

Om goed te kunnen functioneren, nadenken en dikke cursussen en zware lespakketen beter te onthouden, hebben de hersenen voedzame voedingstoffen nodig.

Koolhydraten en langzame suikers vormen het perfecte ingrediënt om de hersenen te helpen doorwerken tijdens een verlengde periode. Daarom besliste maaltijdbezorger Deliveroo om, in samenwerking met de Brusselse restaurantketen Marcel Burger Bar,  studenten een hartelijk menu, rijk aan koolhydraten, aan te bieden tijdens de eerste dagen van de examenperiode.

Studenten uit Brussel en Waals-Brabant kunnen tot 19 januari het speciale examen-menu bestellen via de website van Deliveroo.

Marcel Burger Bar is een jonge, Belgische keten van hamburgerrestaurants met vestigingen in Brussel en Waterloo.