Dit wil je proeven Tanquaray Blackcurent Royale gin

Een bijzondere gin, met verfijnde smaken van Franse zwarte bessen en vleugje vanille … Ginhuis Tanqueray heeft een nieuwe smaak uitgebracht ‘Tanqueray Blackcurrant Royale’, een verfijnde gin afgewerkt Franse zwarte bessen, vanille en bloemige tonen van zwarte orchidee. Met deze nieuwe variant maken ginliefhebbers een premium gin en tonic die niet alleen verrassend smaakt, maar er ook stijlvol uitziet. Voor diegene die een royale toets willen geven aan deze nieuwe variant, is de Tanqueray Blackcurrant Royale heerlijk in combinatie met prosecco.

Tanqueray Blackcurrant Royale is geïnspireerd door Franse extravagantie en is een verfijnde gin voor echte liefhebbers. De vier perfect gebalanceerde botanicals van Tanqueray London Dry gin zijn wederom de basis van deze smaak innovatie, gecombineerd met zwarte bessen uit Frankrijk, tonen van zwarte orchidee en vanille maken van deze Tanqueray Blackcurrant Royale een zeer rijke smakelijke gin. Tanqueray Blackcurrant Royale is vanaf nu verkrijgbaar bij drankdozijn.be.

Tanqueray Blackcurrant Royale is geschikt voor elke gelegenheid, of je nu gaat voor een verfrissende combinatie met een tonic of voor de extra royale ervaring met prosecco:

Tanqueray Blackcurrant Royale en Tonic

Wat heb je nodig? 50 ml Tanqueray Blackcurrent Royale – 150 ml tonic –             zwarte bessen, bramen en citroen voor de garnering

Hoe maak je deze variant? Vul een Copa glas met ijs – Schenk Tanqueray Blackcurrant Royale over het ijs – Schenk hier vervolgens de tonic over en roer door – Garneer met donkere bessen en een schijfje citroen

Tanqueray Blackcurrant Royale French 75

Wat heb je nodig? 40 ml Tanqueray Blackcurrent Royale – 30 ml citroensap – 15 ml suikersiroop – 50 ml prosecco – Citroenschil voor de garnering

Hoe maak je deze variant? Voeg Tanqueray Blackcurrant Royale, citroensap en suikersiroop toe aan een cocktailshaker en schud – Schenk uit door een zeefje in een Coupette glas – Top af met prosecco – Garneer met gedraaide citroenschil

Al vanaf 1830 heeft Tanqueray het keurmerk voor kwaliteit. Charles Tanqueray’s zoektocht naar alleen de beste kwaliteit bracht hem ertoe 300 recepten te proberen voordat hij op de perfecte Tanqueray London Dry Gin kwam. Deze eindeloze zoektocht naar de beste ingrediënten afkomstig uit de hele wereld, zit gevangen in de smaak van deze bijzondere dranken, elk met hun unieke smaak.

De premium gedestilleerde gins van Tanqueray zijn gebaseerd op de vier London Dry Botanicals, jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. De Tanqueray Blackcurrant Royale is de nieuwste toevoeging aan de al rijke smaken binnen het portfolio: Tanqueray Flor de Sevilla en Tanqueray Rangpur Lime.

  • Tanqueray Flor de Sevilla – een mooie balans tussen de unieke bitterzoete smaak van Sevilla-sinaasappels in evenwicht met de complexiteit van Tanqueray London Dry Gin
  • Tanqueray Rangpur Lime – de zeldzame Rangpur-limoen, gelaagd met laurierblaadjes en gember, geeft een exotisch gewaagde smaak aan de toch al perfect uitgebalanceerde botanische ingrediënten van Tanqueray London Dry Gin

Blackcurrant Royale van Tanqueray is vanaf nu verkrijgbaar bij drankdozijn.be

Geniet, maar drink met mate. Bezoek Diageo’s wereldwijde bron voor verantwoord drinken, www.DRINKiQ.com, voor informatie, initiatieven en manieren om best practices te delen.

Tanqueray Blackcurrant Royale : Geïnspireerd door het Franse erfgoed en de reizen van Charles Tanqueray, is Tanqueray Blackcurrant Royale een mix van de durf van Charles Tanqueray en het mysterie en decadentie van Frankrijk. Vervaardigd met Tanqueray London Dry gin als basis met hier Franse zwarte bessen en vanille smaken aan toegevoegd. Dit gecombineerd met een mysterieuze twist van bloemige tonen geïnspireerd op zwarte orchideeën. Perfect te combineren met tonic in een copa glas vol ijs met tonic en verse zwarte bessen of ga voor een royal serve in een klassiek coupette glas met prosecco voor een onmiskenbare Royale-ervaring.

Tanqueray Rangpur Lime : Gedistilleerd met Tanqueray’s basis van vier plantaardige ingrediënten samen met Rangpur Lime (een exotische citrusvrucht afkomstig uit India), gember en laurierblaadjes. Een lichte gin met een scherpe citrussmaak. Rangpur Lime laat een exotische kant zien van Tanqueray, een klassiek merk dat bekend staat om zijn jeneverbes-voorwaartse stijl. Het lekkerst is de drank in een copa glas met premium tonic en een schijfje limoen.

Tanqueray Flor De Sevilla : Tanqueray Flor de Sevilla gin is een gedistilleerde gin gemaakt met Sevilla-sinaasappel extracten en andere plantaardige ingrediënten. Geïnspireerd door de originele recepten van Charles Tanqueray en de rijpende sinaasappels die aan de bomen groeien in het zonovergoten Sevilla, is Tanqueray Flor De Sevilla een perfecte balans tussen de unieke bitterzoete smaak van Sevilla-sinaasappels en de complexiteit van Tanqueray London Dry Gin. Een subtiel oranje gin die het lekkerst wordt geserveerd met ijs in een copa glas, tonic en een partje sinaasappel.

Celebrating life, every day, everywhere.