GILI als beste remedie tegen een herfstdipje

Boost voor je smaakpapillen én je immuunsysteem

Gember, citroen en honing, de heilige drievuldigheid waar het voor GILI-founders Gaëlle Croonenbergs en Enzo Mazza allemaal mee begon. Amper 1 jaar na launch bestaat het Elixir assortiment uit drie smaken: GILI Original, GILI-kurkuma en GILI-wasabi. Naast een smaaksensatie zijn ze dankzij de heilzame ingrediënten vooral goed voor je immuunsysteem. Met de herfst- en wintermaanden in aantocht kan zo’n opkikker al eens van pas komen.

Het jonge ondernemersduo is erop gebrand om voortdurend te innoveren en foodtrends te creëren. Met de twee verrassende smaken die ze afgelopen zomer aan het assortiment toevoegden, vinkt ze beide checkboxes mooi af. Net als bij het GILI Gember Elixir kan je je bij de nieuwe smaken verwachten aan de nodige pit en boost voor je immuunsysteem en dat zonder geraffineerde suikers. Zowel wasabi als kurkuma staan erom bekend zeer heilzame effecten te hebben op onze gezondheid. Let’s go, dacht het duo!

“Onze kurkuma is afkomstig uit Peru en de wasabi komt uit Japan. We willen de ingrediënten binnenkort ook lokaal kunnen inkopen, maar tot nu toe is de beste kwaliteit nog steeds te vinden in de landen van oorsprong” – Gaëlle Croonenberghs

Lekker én geneeskrachtig: GILI-KURKUMA : De nieuwe kurkuma-variant met vlierbloesem en zwarte peper komt er op massale vraag van de GILI-fans. Niet geheel onlogisch want de geelwortel wordt geneeskrachtige eigenschappen toegekend zoals ontstekingsremmend en goed voor de gezondheid van de maag en de algemene immuniteit. Of met andere woorden, de kurkuma-nieuwkomer vult het assortiment dat zich van in den beginne toelegt op het boosten van je immuunsysteem perfect aan.

Primeur in de drankenindustrie: GILI-WASABI : GILI-wasabi is een primeur in de drankenindustrie en behoort tot de categorie “Limited Edition zomerdrank”. De frisse balans tussen basilicum, limoen en wasabi maakt van dit zomerdrankje de perfecte basis voor al je cocktails en mocktails. Wasabi maakt al eeuwenlang deel uit van de Japanse keuken en komt vooral voor in de vorm van pasta of poeder. Dat het duo erin slaagt om de originele Japanse wasabi te integreren in een perfect uitgebalanceerde gezonde drank, maakt hen naast pioniers ook ontzettend fier.

Gouden raad van de chef : Bij GILI draait alles om het beperken van suikers en het balanceren van smaken met behoud van de pittige kick. De drie smaken zijn zo goed als bij alles combineerbaar:  als gembershot bij het ontbijt, ingrediënt in je favoriete mocktails en cocktails, of zalig dampend in je favoriete theemok, de mogelijkheden zijn eigenijk eindeloos. Favorieten van het ondernemersduo: KURKUMA als booster shot, WASABI als basis voor mocktails en de Original als smaakbooster bij de thee.

GEMBER-CITROEN-HONING : Heilzame effecten: antibacteriële en antivirale werking, boordevol vitaminen en mineralen. Prijs: €19,95 (500 ml) en €22,95 (700 ml)

KURKUMA-GEMBER-SINAASAPPEL-VLIERBLOESEM-ZWARTE PEPER : heilzame effecten: ontstekingsremmend, zuiverend, goed voor de maag en immuniteit.   Prijs: €12,95 (200 ml) en €19,95 (500 ml)

WASABI-GEMBER-LIMOEN-BASILICUM: Heilzame effecten: antibacteriële werking (vooral op voedselbacteriën), uitstekend voor de spijsvertering. Prijs: €13,95 (200 ml) en €21,95 (500 ml)

Het GILI-assortiment is te verkrijgen via de e-shop of bij speciaalzaken.

Geen alcohol, geen additieven, wel puur genot. GILI bevat 0% alcohol en is gemaakt van 100% natuurlijke en biologische producten. Geen geraffineerde suikers maar wel natuurlijke zoetmakers zorgen voor de perfecte smaakbalans, wat de drank naast vitaliserend ook de perfecte detox maakt. Laat je verrassen door de heerlijke recepten en ontdek hoe gemakkelijk het is om GILI te integreren in je dagelijkse leven.