Gun jezelf een everyday escape met Ceders crisp

Daar zijn we weer, januari 2020. Een nieuw jaar. Een nieuw decennium. Het moment waarop we besluiten nóg gezonder, sportiever, liefdevoller, attenter, socialer en bewuster te willen zijn. Een overload aan voornemens. Where to begin? Juist. Bij Dry January. Met CEDER’S Crisp – hét verfrissende en smaakvolle non-alcoholisch alternatief voor gin – maak je het jezelf wel heel makkelijk. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust tijdens jouw Everyday Escape.

Onszelf ontprikkelen

We willen veel en staan constant ‘aan’. Tegelijkertijd hebben we te maken met een prestatiemaatschappij waar altijd 110% van je wordt verwacht. En staan we bloot aan een continue stroom van prikkels, waar we stiekem ook verslaafd aan zijn. De trend van 2020 – Heal – daagt je uit tijd voor jezelf in te plannen, op te laden en weer in balans te komen. In plaats van jezelf voor te nemen te stoppen met slechte gewoontes, helpt het als je deze transformeert tot betere gewoontes. Hunker je naar een gin-tonic, dan zal je merken dat CEDER’S niet op smaak inlevert. Door te kiezen voor dit smaakvolle non-alcoholisch alternatief blijf je met gemak on track, ook na Dry January.

Ingrediënten voor de perfect serve

Tot jezelf komen met een glas CEDER’S Crisp doe je zo: Voeg 50ml CEDER’s Crisp en 150ml premium tonic toe aan een goed gevuld glas ijs. Om het af te maken voeg je nog een schijfje komkommer en een beetje munt toe. Dat is het dan. Sit back en escape.

Begin 2017 ontdekten Craig (Zuid-Afrikaans) en Maria (Zweeds) een magische vallei in het Cederberg-gebergte van de West-Kaap, Zuid-Afrika. De vallei, de thuisbasis van vele intrigerende botanische planten en waar Craig en Maria nu mede-eigenaar van zijn, inspireerde hen om klassieke jenever en exotische Kaapse botanicals te distilleren en vervolgens te mengen met zuiver Zweeds water. CEDER’S Drinks Ltd is een partnerschap aangegaan met Pernod Ricard Nederland om de producten te distribueren en in Nederland op de markt te brengen.

CEDER’S Crisp is verkrijgbaar bij Delhaize, Colruyt en Carrefour Hyper & Market. CEDER’S Crisp heeft een consumenten adviesprijs van €21,49 (50cl).

www.ceders-alt-gin.com