Karakter Rotterdam viert zomertijd met wijn- en spijsmiddag

Restaurant Karakter Rotterdam luidt de zomer in met prachtige wijnen en overheerlijke spijzen. Restaurant Karakter houdt op zondag 26 maart voor de derde keer een wijn- en spijsmiddag, dit keer ter ere van het begin van de zomertijd. De gasten worden deze middag in de watten gelegd met een prachtige selectie van de meest authentieke wijnen van wijnhandelaar Les Bulles Enchantées. De chef-kok van restaurant Karakter serveert een heerlijk bijpassend viergangen verrassingsmenu.

Zomertijd

De gasten kunnen om 14.00 uur aanschuiven voor de wijn- en spijsmiddag van Restaurant Karakter. Zij worden bij binnenkomst ontvangen met verfijnde amuses en een glas Sekt om gezamenlijk te toasten op de officiële ingang van de zomertijd. Wijnhandelaar Les Bulles Enchantées presenteert zijn beste selectie van wijnen en licht deze persoonlijk toe. De selectie bestaat uit authentieke wijnen, waaronder de unieke Pouilly Fumé en Bastide du Gamay. Aan het einde van de middag krijgen de gasten de mogelijkheid om de wijnen na te bestellen met een speciale wijnvoordeelactie!

Viergangen verrassingsmenu

Rond 15.00 uur staat het viergangen verrassingsmenu gedekt op tafel voor de gasten van de wijn- en spijsmiddag. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met vegetariërs, mits dit gemeld wordt bij de aanmelding. De verschillende gangen gaan gepaard met bijpassende wijnen. Het menu is een gehele verrassing, wel staat Restaurant Karakter erom bekend dat zij altijd voor optimale kwaliteit gaan. Per dag bepalen zijn welke verse producten het beste zijn voor hun mooie gerechten. Dit belooft wat! Om 17.30 uur wordt de middag afgesloten met koffie en thee.

Aanmelden

De Wijn- en spijsmiddag op zondag 26 maart is de ideale manier om kennis te maken met nieuwe wijnen uit de selectie van Les Bulles Enchantées en te genieten van heerlijke gerechten. De middag kost €64,50 all-in per persoon. Aanmelden via info@restaurantkarakter.com of Les Bulles Enchantées info@lesbullesenchantees.nl

Restaurant Karakter –  Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam (Westelijk Handelsterrein) – Open : Dinsdag – zaterdag 17:30 – 22:00 uur

Telefoon : 31 010 737 0039  Website : www.restaurantkarakter.com

Reserveren : info@restaurantkarakter.comwww.wijnspijs.nl