Let’s rendez-vous

Klink weer op de vriendschap met nieuw biertje. RDV, kort voor rendez-vous, wil vrienden terug samenbrengen na een lange lockdownperiode. De coronacrisis zorgde ervoor dat we elkaar moesten missen. Afspreken met vrienden, daar kijken we nu allemaal enorm naar uit. Elk onderzoek toont aan dat we vrienden nodig hebben.

Niet alleen is het beter voor onze gezondheid, we worden er ook gelukkiger van. Daarom breidt Bruggeman zijn gamma aan festieve dranken uit en lanceert RDV. Bruggeman wil dat we terug écht contact maken met elkaar. Met RDV heffen we het glas op momenten samen en op de vriendschap. Santé!

Het beste bier, dat is bier dat je deelt. RDV is een helder blond en verfrissend en Belgisch kwaliteitsbier. Deze dorstlesser van hoge gisting heeft pit. Dat heeft het blonde bier van 5.2% vooral te danken aan de hop en de jeneverbes. Dry-spiced betekent dat dit kruid er tijdens de lagering aan werd toegevoegd. Het resultaat is een subtiel kruidige toets in de smaak. Bruggeman vond in Brouwerij Het Anker de ideale partner om RD te creëren. Deze Mechelse familiebrouwerij brouwt al 5 generaties kwaliteitsbier. Ze geniet wereldwijde faam voor hun bieren en haalde al talloze awards en medailles binnen.

Take a moment and share a beer

Er is weinig waar we nu meer naar verlangen dan tijd doorbrengen met vrienden. Elkaar zien in levende lijve en heerlijk bijpraten met een goed glas bier. Met zijn verfrissende persoonlijkheid is RDV het perfecte bier voor zulke momenten. Maak nieuwe herinneringen en deel jouw lockdownbeleving met anderen terwijl je geniet van deze blonde allemansvriend. Via de leuke bierviltjes met Who? Where? When? Is een volgende rendez-vous met vrienden snel gepland. En weet je even niet wat te zeggen? Geen zorgen, de leuke uitspraken op de fles zijn ideale ijsbrekers.