Our daily Bottle viert kerst met de beste wijncadeaus

Deze kerst mogen we mogen eindelijk terug samen het glas heffen. En dan komen deze leuke wijncadeaus handig van pas! Wijn is een eeuwenoud klein gelukje en dat weet Isabeau Sas van Our Daily Bottle als de beste. Met hun welgesmaakt wijnabonnement en snelgroeiende community maakt het Our Daily Bottle team wijn ontdekken eenvoudig en geven ze keuzestress geen kans.

Wijn adventskalender

Move over beauty -en snoep-adventskalenders allerhande. De enige adventskalender die wij dit jaar nodig hebben is er één met wijn. Is dat dan met kleine flesjes? Nee hoor, daar wordt niemand gelukkig van. 12 kerstflessen om elke dag met je geliefden een glaasje te delen in de aantocht naar de feestdagen. Om je kerstwijnkeuzes nog handiger te maken geeft Our Daily Bottle er ook een foodpairing feestgids bij. Zo kan jij goed op tijd beginnen aan je kerst research! De selectie werd gemaakt met niemand minder dan sommelier Stijn van der Beken (ex Hof van Cleve en Beste Sommelier van België 2004)

Wijnabonnement: The gift that keeps on giving

Wijn kiezen? Het is geen sinecure. Dankzij een wijnabonnement krijg je van de keuzestress alvast geen hoofdpijn. Elke maand 2 flessen voor je deur met een leerrijk magazine. Zo leer je verantwoord van wijn genieten terwijl je er nog iets van opsteekt ook. Ideaal cadeau voor de aspirant wijnkenners in de familie of vriendenkring.

Doe een wijnkredietkaart cadeau!

Je moet heus niet naar de Bourgogne of Champagnestreek rijden om een leuke wijnproeverij te doen in één of andere tasting room, want Antwerpen heeft zijn eigen Tasting Room. The Tasting Room by Our Daily Bottle is een interactieve wijnwinkel waar je zowel wijn kan kopen, proeven als drinken. De kredietkaart kan gebruikt worden voor de self-service wijnbar of voor een begeleide degustatie in één van de mooiste ondergrondse wijnkelders “van ‘t stad” . Praktisch: €25 pp voor 6 halve wijnglazen inclusief hapjes.

Wijnevents in The Tasting Room

The Tasting Room by Our Daily Bottle is de flagship store van de online webwinkel en draagt dezelfde waarden uit: wijn toegankelijker maken voor alle wijnliefhebbers. Van wijnproeverijen tot masterclasses, alle wijnevents zijn vooral fun en leerrijk. Tot en met eind december kan je in The Tasting Room elke week terecht voor een wine master class. Elke week een andere regio! Reserveren is de boodschap, want ze lopen heel erg snel vol. Prijs masterclass: €25pp – Programma www.tastingroom.be

Wijnlover of wijnkenner? Een wijnabonnement valt bij iedereen in de smaak. Hoe kan het ook anders met elke maand nieuwe wereldwijnen aan de deur bezorgd, inclusief een leerrijk wijnmagazine en aangepaste recepten. A bottle a day keeps the Covid blues away!

Our Daily Bottle deed 5 jaar geleden veel stof opwaaien als eerste online wijnabonnement en frisse e-commerce start-up. Onderneemster Isabeau Sas wou de versufte wijnhandel nieuw leven inblazen en wijn weer hip en trendy maken voor een jongere generatie consumenten. De start-up evolueerde dit jaar naar een scale-up dankzij een exponentiële groei.  Our Daily Bottle vernieuwt haar aanbod constant met nieuwe boxen en pakketten, gebaseerd op de tijd van het jaar en exact waar jij zin in hebt. www.ourdailybottle.com

Instagram: @ourdailybottle – @tastingroom.by.ourdailybottle