Sir.James 101

Sir. James 101 creëert zorgvuldig de recepten voor de alcoholvrije dranken. Ze worden gemaakt door gebruik te maken van zijn ervaring en de beste ingrediënten om aan de verwachtingen van serieuze alcoholvrije dranken te voldoen. Sir. James 101 streeft alleen naar de beste smaken en voelt zich gevleid door de vele positief ontvangen commentaren.

De Sir. James 101 dranken zijn de perfecte alcoholvrije vervangers voor alcoholische dranken. “Geen compromis over smaak” is mijn visie en het doel is om de beste alternatieve dranken aan te bieden voor iedereen die op zoek is naar alcoholvrije alternatieven voor thuis en in een bar of restaurant.”

Gin Tonic Alcoholvrij : Natuurlijke jeneverbes & limoenaroma

Het vlaggenschip van het Sir. James 101 assortiment. Het verhaal begon met de Gin Tonic als eerste drankje, na zo veel positieve reacties werden meerdere varianten ontwikkeld. Deze Gin Tonic alcohol vrij is gemaakt tot in de perfectie. Sir. James 101 heeft al veel mensen in verwarring gebracht die dachten een echte gin en tonic te drinken. Dat geeft hem het gevoel dat de klus geklaard is, maar hij zal niet rusten en mensen blijven vertellen over dit perfecte alcoholvrije drankje.

Natuurlijke aroma’s en extracten zoals jeneverbes en limoen werden gebruikt om deze Gin Tonic alcoholvrij te maken. Dit zorgt voor een aantrekkelijk aroma van vers citrusfruit en botanische kruiden zoals jeneverbes en rozemarijn. Een frisse en zacht bittere smaak met hints van gin-smaken, een aangename sprankelende smaak zorgt voor een goede harmonie en evenwichtige afdronk.

Bitter Aperitief Alcoholvrij : Natuurlijke kruidenaroma’s en sinaasappel

Fris met een bittere sinaasappelsmaak zit in deze fles. Spritz drankjes zijn de populairste drankjes aller tijden en daarom is er een alcohol vrije versie gemaakt door Sir. James 101 die wilde dat je meer zou proeven dan alleen bitters. Daarnaast heeft hij gezocht naar frisheid met een twist van sinaasappel en kruiden. Het resultaat is een geraffineerd drankje dat bij elke gelegenheid gedronken kan worden.

Natuurlijke aroma’s en extracten van sinaasappel en kruiden zoals rozemarijn, salie, kruidnagel en nootmuskaat worden gebruikt om dit drankje te maken. Het aroma is fris met hints van sinaasappel en kruiden, gevolgd door een frisse bittere smaak en een licht sprankelende afdronk.  .

Mojito Alcoholvrij : Natuurlijke spearmint & limoen aroma

Dit is de all-time favoriete mocktail! Sinds de lancering van dit drankje zijn de reacties gelijk aan gouden medaille awards. Het is een uitblinker in het assortiment omdat het de enige drank in een groene fles is. De beste alcoholvrije Mojito ervaring!

Natuurlijke aroma’s en extracten van groene munt en limoen werden gebruikt om de basis van deze Mojito te maken. Maar Sir. James 101 ging verder dan dit en maakte er een verfijnd drankje van. De smaak van de bruine suiker die gewoonlijk wordt toegevoegd is duidelijk herkenbaar in dit drankje en de smaak is voller dan de rum smaak die wordt gebruikt voor Mojito’s met alcohol. Het recept van de Mojito is tot stand gekomen door vele kleine elementen te combineren om de beste alcoholvrije Mojito te maken.

Het muntaroma is zeer kenmerkend en herkenbaar met de frisse en tintelende smaak van munt, limoen en kruiden met een lange en evenwichtige afdronk.

Pink Gin Tonic Alcohol Free : Natuurlijke jeneverbesaroma’s en Frambozenaroma’s

Een van de mooiste kleuren: Roze! En verkrijgbaar binnen het Sir. James 101 assortiment! Sir. James 101 houdt van deze kleur, maar is zowel trots als enthousiast over de geweldige smaken van dit drankje. Want het is een serieus drankje om van te genieten bij amusante gelegenheden.

Waarschuwing: dit is niet zomaar een zoet bruisende drank, het doel van dit drankje is om u een realistisch moment van plezier te laten beleven waarbij u zich op een feestje, in een restaurant of thuis gedraagt alsof u “the real deal” drinkt, maar u kunt er zoveel van nemen als u wilt en 100% nuchter blijven.

De Sir. James 101 Pink Gin Tonic wordt geleverd met een diepe bloesem roze kleur. Geuren van framboos, met een hint van granaatappel en jeneverbessen. De smaak is sensationeel met een samenspel van verfijnde kruiden in combinatie met rood fruit zoals frambozen en rode bessen. De elegante bubbel zorgt voor een perfecte balans waarbij het alcoholvrije gin karakter naar voren komt met een licht bittertje in de afdronk.