De beste dingen ontstaan natuurlijk, zoals BRU

Het valt moeilijk te ontkennen, de beste dingen in het leven overvallen je spontaan. In de kracht van die leuze kondigt BRU® haar nieuwe campagne aan: “De beste dingen ontstaan natuurlijk”. Net zoals het water van BRU® dat natuurlijk bruisend recht uit onze Belgische bron komt.

De mooiste momenten beleef je in goed gezelschap, met lekker eten én BRU®! De fine foods lovers onder ons konden zich tijdens menig restaurantbezoek ongetwijfeld al tegoed doen aan het natuurlijk bruisende water van BRU®. Met haar nieuwe campagne wil BRU® die lijn doortrekken naar elk gezellig en spontaan tafelmoment met vrienden en familie. Denk maar aan die ongedwongen barbecue met vrienden omdat de zon ineens begint te schijnen, die gezellige kaas- en wijnavond omdat je geen zin meer hebt om te koken, of een geïmproviseerde date night met een last-minute take away bij je favoriete restaurant… BRU® is graag van de partij!

BRU®: Lokaal en duurzaam

Water hoeft niet van ver te komen opdat je ervan kan genieten. Dat bewijst BRU® die het Belgische water nooit ver van de bron exporteert. Het resultaat: een korte reis van de bron tot aan je tafel, barbecue, picknickmand,… of eender welke gelegenheid waar BRU® graag van de partij is. Dat is helemaal in lijn met hun “Eet Lokaal, Drink Lokaal” missie die BRU® met volle overgave nastreeft. Bovendien zijn alle plastic verpakkingen sinds 2021 rPET, dat wil zeggen gemaakt van 100% gerecycleerd plastic en zelf ook 100% recycleerbaar.

Belgische Ardennen natuurlijk decor voor BRU®

Je proeft het water zoals het uit de bron opborrelt: van nature lichtbruisend. In een prachtig groen, beschermd natuurgebied van 4.250 hectare groot, te midden van de Belgische Ardennen in de bossen van Stoumont verbergt de bron van BRU® haar natuurgeheim tussen de glooiende heuvels en kronkelende riviertjes.

BRU® de ideale tafelgenoot

Wist je dat bij BRU® het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde is als bij een goede wijn? Bovendien heeft BRU® ook een laag zoutgehalte. Daardoor heeft het een neutrale smaak en komen smaken van gerechten en wijnen optimaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor BRU® te kiezen als ideale tafelgenoot!