Sushi shop vergezelt reizigers in Brussels zuidstation

Sushi Shop heeft het genoegen om zijn nieuwe verkooppunt op het kruispunt van Europa voor te stellen: in het hart van het station Brussel-Zuid.

De focus van de shop ligt op de kwailteit van het product en de service. U kan er genieten van klassiekers zoals sushis, chirashis of de signature rolls. Alsook van nieuwe en exclusieve ‘on the go’-recepten, zoals de Bento box, die de Sushimen chefs speciaal voor reizigers ontwikkeld hebben.

Sushi Shop Zuidstation biedt in samenwerking met patissier Wittamer en Nespresso ook een exclusief  ontbijtaanbod aan.

Ideaal gelegen, in de buurt van de Thalys- en Eurostarhal, vergezelt Sushi Shop de reizigers van ontbijt tot avondmaal, elke dag van 7u tot 21u. De shop biedt plaats aan reizigers.

DE SUMMER BOX VAN SUSHI SHOP

Een nieuwe smaakervaring voor deze zomer: Summer Box! De allernieuwste limited edition box, met nieuwe en frisse creaties. Ontdek de Spicy salmon & papaya spring rolls of de Samba pineapple rolls om af te sluiten met een verfrissende Summer fruit salad.

Voor deze nieuwe limited edition werkt Sushi Shop samen met PaperMint om een frisse en kleurrijke box voor te stellen. Hun modern, chic en grafisch universum met prints in felle kleuren brengt u meteen in zomerse sferen.

Een gezellige box om met twee te delen. U kan ervan genieten in het park, op het strand… of simpelweg thuis.