Vaderdag vier je met Don Papa

De release van de vaderdag koker toont de mystieke wereld van Don Papa’s spirituele thuis.

Don Papa rum, de premium small batch rum, heeft zijn limited edition ‘Cismic’koker voor Vaderdag 2020 onthult, die de mystieke wereld van het merk zijn spirituele thuis weerspiegelt, het eiland Negros in de Filippijnen, beter gekend bij de locals als Sugarlandia.

De ‘Cosmic’koker , beschikbaar vanaf juni 2020. Is een fascinerend visueel feest, geïnspireerd door Papa Isio’s tijd als sjamaan in de bergen van Negros. De naamgever van Don Papa rum, een onbezongen held en een een mysticus, Papa Isio was één van de dominante figuren in de Filipijnse revolutie van de late 19e eeuw. Aanvankelijk was hij een voorman op een suikerplantage, en speelde zijn leiderschap en moed een cruciale rol in de bevrijding van Negros van de Spaanse overheersing. Don Papa is geïnspireerd door zijn legende en vangt zijn geest en gevoel voor magie in elke fles.

De limited edition Vaderdag koker dompelt ons onder in de tropische en magische wereld van het eiland Negros (Sugarlandia), waar Don Papa rum wordt gemaakt. Sugarlandia is een magisch paradijs waar niets is wat het lijkt. De koker bevat een Don Papa rum 7y old, bekend voor zijn lange, rijk gestructureerde afdronk en zijn aroma’s van vanille, honing en gekonfijte vruchten.

Limited edition ‘Cosmic’

Prijs 42€ voor 70cl te koop in de betere drankenhandel, cavisten, Prik&Tik. Alcoholpercentage 40°. Don Papa wordt verkocht en verdeeld in België & Luxemburg exclusief door Premium spirits. info@premium-spitits voor een lijst verkooppunten. Kunt u er niet geraken dan komt Don papa naar u toe. Bestel Don Papa online rechtstreeks via Prik&Tik, Drankenwereld, Huis Windels.