Wijnwinkel Le Nord lanceert: De Wijnclub

een toegankelijk en verrassend wijnabonnement

Iedere maand drie of zes unieke wijnen met een verhaal. Het ideale tijdverdrijf tijdens de coronaperiode? Iedere maand nieuwe wijnen ontdekken. Bij Wijnwinkel Le Nord doen ze dat graag op een toegankelijke en verrassende manier. De Rotterdamse wijnwinkel lanceert De Wijnclub: het wijnabonnement waar iedereen gelukkig van wordt. Van klassieke wijnen tot biologische, biodynamische en natuurwijnen: De Wijnclub verrast wijnliefhebbers maandelijks met een box van drie of zes bijzondere wijnen.

Laagdrempelig

“Er wordt nogal eens ingewikkeld gedaan over wijn, maar het moet vooral leuk én lekker blijven”, aldus manager Kirsten van Harten. De Wijnclub maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende wijnstijlen die de Rotterdamse wijnwinkel te bieden heeft. Leden van de wijnclub laten zich iedere maand verrassen met een box van drie of zes nieuwe wijnen. Daarbij kan worden gekozen tussen enkel witte wijnen, enkel rode wijnen wijnen of een mix. Naast de wijnen vind je in de box achtergrondinformatie, wijn-spijstips, een proefformulier en een wijnaromawiel.

Verrassende boxen

Van Harten voorziet dat het wijnabonnement perfect aansluit bij de behoefte van nu. “We zien dat mensen in coronatijd vaker kiezen voor kwalitatievere wijn. Ook proberen ze natuurlijk steeds minder de deur uit te gaan.” Met de Wijnclub word je thuis voorzien van bijzondere wijn zonder uren te hoeven turen in het schap van de supermarkt. Van Harten: “Hoewel het een verrassing is wat er in de wijnbox zit, weet je zeker dat je goed zit.”Flexibel abonnement Bij Wijnwinkel Le Nord vind je wijnen met een verhaal. Het team struint wijnkelders en wijnboeren af naar de lekkerste en bijzonderste wijnen. Het grote assortiment zorgt ervoor dat er tal van bijzondere wijnboxen samengesteld kunnen worden. Het abonnement vanaf €34,50 per maand is op ieder moment kosteloos te pauzeren. In december is de wijnbox te bestellen met 20% introductiekorting met kortingscode WIJNCLUB.

Over Wijnwijnwinkel Le Nord

Wijnwinkel Le Nord is sinds twee jaar te vinden aan de Provenierssingel 32a in Rotterdam. De winkel bevindt zich in hartje Rotterdam, op steenworp afstand van het Centraal Station. De wijnwinkel staat bekend om zijn bijzondere en onontdekte wijnen: wijnen met een verhaal. Wijnwinkel Le Nord is het zusje van horecazaken L’OUEST | shared dining – lunch – wijnbar en LE NORD | bistrot – lunch – wijn & bierbar. Naast de coronacrisis werd l’Ouest in mei 2020 getroffen door een brand, waardoor de horecazaak zijn deuren noodgedwongen moest sluiten. Een heropening wordt in het voorjaar van 2021 verwacht. Le Nord bistrot en de wijnwinkel voorzien Rotterdammers naast het wijnabonnement van diverse wijn-, bier- en borrelpakketten, lunch en diner voor thuis en zelfs een champagneontbijt op bed.

Informatie over Wijnwinkel Le Nord en De Wijnclub – Adres: Provenierssingel 32A, 3033 EM Rotterdam – Tel: +31(0)630899889 – E-mail: kirsten@wijnwinkellenord.nl – Website Wijnwinkel Le Nord: www.wijnwinkellenord.nl