Amstel Boathouse lanceert Parade Arrangement Amsterdam

Vernieuwd paviljoen biedt culinair menu in combinatie met bezoek aan theater festival. Het vernieuwde Amstel Boathouse bevindt zich op loopafstand van het Martin Luther Kingpark waar de Parade in Amsterdam plaats vindt. Gedurende dit theater festival op 11 t/m 27 augustus 2017 wordt hun bestaande menukaart ingewisseld voor een culinair Parade Arrangement. Gasten kunnen voorafgaand aan een Paradebezoek genieten van een shared dining menu bestaande uit 7 smaakvolle gerechtjes en ontvangen een entreekaart en een ticket voor een voorstelling naar keuze voor € 45,- per persoon. Hiermee wordt een bezoek aan de Parade een volledig avondje uit.

Culinair Parademenu

Het Parademenu bestaat uit 7 kleine gerechten die tafelgenoten met elkaar delen. Zij kunnen hun smaakpupillen laten prikkelen met zacht gegaarde pulpo met chorizo en citrus, een ajo blanco met geroosterde amandel, brisket met peterselie, pasta frutti di mare met dorade filet, bastilla van kip en geroosterde zoete aardappel met verse vijgen. Als dessert wordt er een verfrissende scroppino geserveerd. Het menu is tevens te bestellen zonder entreeticket en voorstelling voor € 30,- per persoon.

Amstel Boathouse is begin dit jaar grondig verbouwd en biedt een sfeervol restaurant voorzien van een groot terras, een overdekte veranda en acht verschillende zalen. Daarnaast beschikt de bijzondere locatie in het Martin Luther Kingpark over een eigen aanlegsteiger aan de Amstel en een eigen parkeerterrein. Op de menukaart staan culinair hoogstaande gerechten die worden bereid op een klassieke, Franse basis en veelal met seizoenproducten.

Onderscheidende evenementenlocatie: Achter het restaurant bevinden zich acht zalen in verschillende stijlen en omvang. Zij zijn vernoemd naar de namen van de imposante spiegelretourschepen van de VOC. De stijlvolle zalen hebben eigen faciliteiten en kunnen flexibel worden ingezet voor 12 tot 900 personen. De zalen beschikken over veel daglicht en liggen in een groene omgeving direct aan de Amstel. De catering wordt door Amstel Boathouse zelf verzorgd waarbij wordt gewerkt met verse producten van lokale leveranciers. Ook hier draagt de combinatie van de ambiance en het niveau van het eten en drinken bij aan het ultieme gevoel van hospitality.

Amstel Boathouse – Amsteldijk 223 – 1079 LK Amsterdam – tel 00-31-20-2211505 www.amstelboathouse.nl  – Openingstijden restaurant 10:00 – 23:00 (zon-don), 10:00 – 24:00 (vrij-zat). Evenementen op aanvraag.