Bamix: brillantly simple – simply brillant

Hello , nice to meet you. Dat geen gewone staafmixer is, heeft u wellicht al begrepen, toch? Dit compacte keukenapparaat kan gezien worden als een complete keukenrobot. Met bamix kan u perfect een blender of foodprocessor vervangen. Ijs crushen vormt geen enkel probleem. Rauwe groenten en fruit stamp je met gemak klein tot een smaakvolle smoothie. De afwas wordt u bespaard, want u hoeft hem slechts even onder stromend water te houden en klaar is kees. Eens je deze kleine souschef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en de garantie op vervangbare onderdelen, kan uw bamix  nog na jaren gebruik hersteld worden.

bamix wordt sinds 1954 in Zwitserland gemaakt. De uitvinder wou een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken. bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop u jarenlang kunt rekenen.

Born in Switzerland,at home all over the world

Veelzijdig: De veelzijdigheid van bamix® kent geen grenzen. Het toestel kan zowel in een smal fragiel glas, als in een grote kom gebruikt worden.

Snel schoon: Door de buitengewone waterdichtheid, kan bamix® in enkele seconden worden gereinigd onder stromend water.

Handig : Door zijn ergonomische handgreep ligt bamix® goed in de hand. De knoppen zijn eenvoudig te bedienen met de toppen van de vingers. Ook geschikt voor linkshandigen.

Levenslange partner: Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. bamix® heeft een garantie van 10 jaar op de motor en 2 jaar op de volledige machine. bamix® kan altijd worden gerepareerd.

Zuinig: De motor verbruikt minder dan 200 watt en bereikt toch een maximaal vermogen (tot 18.000 toeren/minuut)

Plaatsbesparend : Het opbergen van uw bamix en de verschillende accessoires is zeer eenvoudig door de bijgeleverde wandhouder of statief.

Stil & krachtig: Dankzij zijn wisselstroommotor

Polyvalent: Met de 3 hulpstukken die op elke bamix® passen en bij elke bamix® inbegrepen zijn, kan u een ruim aanbod aan gerechten maken. Zoals onder andere: soepen, mayonaises, smoothies, opgeklopt eiwit en zelfs slagroom van magere melk.

Kwaliteit : De eersteklas Zwitserse kwaliteit maakt bamix® een onmisbaar element in uw keuken. Alle onderdelen die met voeding in contact komen, zijn van superieure kwaliteit, roestvrij en nemen geen smaak of geur op. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden  van dit compacte keukenapparaat…

Voor het eerst brengt bamix een kleurenlijn op de markt. De bekende SwissLine van 200 watt zal vanaf 1 december beschikbaar zijn in tal van nieuwe kleuren. De colorline ‘Light Pastell’ : kleuren: Lagoon Blue, Turquoise, Mint Green, Plain White, Ivory Cream & Baby Pink. De colorline ‘Fancy Flash’: kleuren: Lime, Yellow, Mango, Bright Orange & Red. De colorline ‘Urban Chique’: kleuren: Night Blue (NEW), Zilver en Wit. De nieuwe kleurlijnen zijn samengesteld zoals de oorspronkelijke SwissLine: 200 watt motor, krulsnoer en inclusief 3 hulpmesjes, staand statief, kruik van 1 liter met handvat en processormolen. Advies verkoopprijs bedraagt € 225,00 incl. BTW

Pumpkin season

Wij hoeven u hoogstwaarschijnlijk niet meer uit te leggen hoe gezond groenten en fruit zijn. Wellicht kreeg u dit met de paplepel mee. Wat we u wel kunnen bijbrengen, is hoe bamix® perfect past binnen een gezonde levensstijl! Bijvoorbeeld door ‘s morgens een smoothie te maken als ontbijt. Of een heerlijke soep om gezellig onder een dekentje, voor de tv of de openhaard binnen te slurpen. Hmmm… Heerlijk toch?!

Ingrediënten

1,5 kg butternut (flespompoen), 4 grote uien, 4 teentjes look, 1 citroen, 250 ml kippenfond, 150 ml water & peper, zout en room naar smaak

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pompoen in vier delen en snij de 4 uien middendoor. Plaats ze allemaal op een bakplaat, met het snijvlak naar onder en rooster op 200°C, samen met de 4 teentjes look. Haal na 20 minuten de teentjes look uit de oven. Laat de pompoen en de uien nog 30 minuten verder roosteren. Haal de groenten uit de oven, maak ze schoon en snij ze in stukken. Doe alle groenten in een grote kookpot, voeg de kippenfond en het water toe. Laat gedurende 15 minuten zachtjes pruttelen. Haal de kookpot van het vuur en mix de soep grondig met het bamix multi mes. Rasp de citroenzeste in de kookpot en voeg het citroensap naar smaak toe. Breng op smaak met zout en peper, voeg eventueel room toe om de soep zachter te maken. Smakelijk!

Ontdek de prijzen van de verschillende types en de bijgeleverde accessoires op www.bodartservicehouse.be. bamix® is verkrijgbaar bij verschillende elektrozaken en detailhandels.