Brouwerij Haacht lanceert biologische Super8 Pils

Brouwerij Haacht lanceert een nieuw SUPER 8-bier: de biologische SUPER 8 Pils. De jongste telg in het gamma is een authentieke versie van een échte, Belgische pils met een stevige portie hop. Gebrouwen naar een origineel recept en volgens de regels van de kunst. Het resultaat is een verfrissende, bittere pils met een biologisch EU-certificaat.

“Wat SUPER 8 Pils vooral onderscheidt, is dat hij bio en glutenvrij is”, vertelt Lien Meeus, Managing Director Marketing and Communications van Brouwerij Haacht. “Het is de dorstlesser van het SUPER 8-gamma, een frisse doordrinker met een alcoholpercentage van 5,2%. Een gedurfde dosis kruidige biohop en gerstemout van biologische oorsprong maken deze pils puur en bitter, wat een echte pilsliefhebber zal waarderen.”

De keuze om een nieuwe pils op de markt te brengen, ligt volledig in lijn met het speelse en innovatieve karakter van het SUPER 8-gamma. Met een Export, IPA, Blanche en Flandrien in het assortiment komt de familie bieren tegemoet aan een nieuwe generatie bierdrinkers die graag op zoek gaat naar lekker onverwachte afwisseling.

“Met de SUPER 8 Pils zet Brouwerij Haacht een volgende stap in duurzaam ondernemen. Het is onze ambitie om op termijn producten te ontwikkelen met Belgische ingrediënten”, besluit Lien Meeus.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand … Brouwerij Haacht is een onafhankelijke, Belgische familiebrouwerij die een 380-tal werknemers tewerkstelt. Haar hoofdactiviteit is een totale service bieden aan meer dan 6.000 horecazaken, voor zowel de thuis- als exportmarkt. De bekendste biermerken in haar assortiment zijn SUPER 8, Tongerlo, Keizer Karel, Ommegang, Mystic en Primus. Meer info: www.haacht.com