Dudok Patisserie opent eerste vestiging in Amsterdam

Ook Amsterdammers kunnen nu genieten van beroemde Dudok appeltaart. Naast Rotterdam krijgt nu ook Amsterdam een Dudok Patisserie waar onder meer de verrukkelijke Dudok appeltaart verkrijgbaar is. In Rotterdam behoeft deze appeltaart gemaakt naar een geheim recept geen uitleg. Vele Rotterdammers en taartenliefhebbers van zelfs over de landsgrenzen komen al ruim 25 jaar naar Dudok voor dit verrukkelijke zoete baksel. Vanaf woensdag 4 januari kunnen Amsterdammers ook genieten van de heerlijke vers gebakken zoete en hartige taarten, muffins, koeken, croissants en quiches bij de eerste Dudok Patisserie vestiging in het zakendistrict de Zuid-as. Kom dat zien, maar vooral: kom dat proeven!

Verrukkelijke baksels voor zakenlui

Na weken verbouwen is het dan zover. De eerste Dudok Patisserie in Amsterdam is een feit. Op 4 januari gooide de nieuwe patisserie, waar de Belg Olivier Hutsebaut de scepter gaat zwaaien, haar deuren open. Met een plek middenin het zakendistrict van Amsterdam wil Dudok de hardwerkende Amsterdammer bedienen met haar verrukkelijke baksels. Met zo’n voortreffelijke patisserie om de hoek is het te hopen dat iedereen nog op tijd op zijn werk verschijnt. Want probeer maar eens een keuze te maken uit de twintig zowel zoete als hartige taarten. Een chocoladetruffeltaart, wortelnotentaart en uiteraard de onovertroffen Dudok appeltaart. Bij de Dudok Patisserie is er voor ieder wat wils.

Taarten voor thuis

De taarten kunnen besteld en afgehaald worden, maar strijk ook gerust even lekker neer bij de Dudok Patisserie om in alle rust te genieten van een stuk taart of kop koffie of thee. Neem plaats aan de lange leestafel of verover een plekje aan de bar bij het raam. Dus of je nu gewoon even ergens wilt werken, de krant wilt lezen of een traktatie nodig hebt; bij Dudok Patisserie ben je aan het juiste adres. Alle zoete baksels worden overigens versgebakken in de Dudok bakkerij in Numansdorp en gemaakt van ingrediënten die 100% natuurlijk zijn. De muffins en koekjes worden afgebakken in de patisserie waardoor de hele zaak al in de vroege ochtend geurt naar deze zoete lekkernijen. Probeer die dan nog maar eens te versmaden.

Rood staal

Bij Dudok Patisserie voelen de gasten zich meteen thuis. De inrichting van de nieuwe zaak heeft een warme uitstraling door het gebruik van rood staal, lichtgrijs travertin en houten meubels. Door de enorme raampartij die tot aan het plafond rijkt, is de Patisserie een baken van licht en een fijne plek om te vertoeven.

Dudok Patisserie Amsterdam –  Openingstijden : Ma-Vrij: 07:00 uur – 18.00 uur                           Za: 08.00 uur – 13.00 uur –  Locatie : Claude Debussylaan 269, 1082 MC Amsterdam Zuid-As –  Telefoon : 31 20 3044435

zuidas@dudokpatisserie.nlwww.dudokpatisserie.nl