Esprit Gassier:

nieuw rozengeur en maneschijn proefmoment

Gassier werkt altijd aan iets nieuws en is nu klaar om het 7e degustatiemoment uit de collectie ‘Reis in de Provence’ te onthullen. Dit nieuwe flesontwerp markeert de release van de jaargang 2021 van de cuvée Esprit Gassier, een AOP Côtes de Provence rosé. Dit eenvoudige en romantische degustatiemoment werd gecreëerd in samenwerking met @Onmetlesvoiles, een iconisch, globetrotting koppel dat oorspronkelijk uit de Provence komt.

Een 7de degustatiemoment is nu toegevoegd aan de collectie ‘Reis in de Provence’ voor het wijnjaar 2021.  Na het succes van de eerste zes degustatiemomenten van de collectie ‘Reis in de Provence’ was het voor Gassier een logische beslissing om dit samenwerkingsproject in 2022 voort te zetten. Dit jaar ligt de nadruk op romantiek, de warme kleuren van de Provence en de reizen van een verliefd duo van influencers uit de Provence @onmetlesvoiles. Hun passie voor de natuur en idyllische omgevingen bracht hen op het idee van het ‘romantische zonsondergang met uitzicht op het ‘île d’or’ proefmoment. Ze namen dit romantische idee over en brachten het vervolgens over op de 100% gezeefdrukte flessen van Esprit Gassier. Alles wat hen dierbaar is, is in één thema samengevat, wat resulteert in een authentieke ansichtkaart uit de Provence: het île d’Or bij zonsondergang, een bankje om samen met hun wederhelft het prachtige uitzicht te bewonderen, de kenmerkende hoed van het koppel en de zachte roze tinten van de Provence onder de ondergaande zon.

Een romantische zonsondergang met uitzicht op het Île d’Or

Omdat de Provence overstroomt van schatten en elk moment kostbaar is. Het magische moment is wanneer de zon ondergaat en we samen met onze wederhelft uitkijken over het Île d’or, onder een roze getinte hemel.

7 redenen om de jaargang 2021 van Esprit Gassier te proeven :

1 Een uitstekend terroir: een Côtes de Provence rosé geboren op de klei-kalksteen en kiezelbodems van de Sainte-Victoire vallei. – 2 Een Provençaalse blend: deze cuvée is gemaakt van een blend van Grenache (43%) voor zijn krachtige fruitige aroma’s, Cinsault (31%) voor de frisheid en Syrah (20%) voor zijn structuur, evenals Rolle en Cabernet Sauvignon. – 3 Rijkdom: de neus onthult tonen van citrusvruchten en gedroogde mango, die plaatsmaken voor een zacht en rijk gehemelte met aroma’s van Corsicaanse clementine en grapefruit.  – 4 Geschikt voor de wereldkeuken: geniet van deze rosé uit de Côtes de Provence in combinatie met een Poke Bowl met zalm en avocado, geroerbakte garnalen in sojasaus of kipspiesjes met citroen en koriander. – 5 Ontdekking: in het kader van de voortdurende zoektocht van het merk naar frisse ideeën, is dit nieuwe rosé degustatiemoment er een van ongeëvenaarde schoonheid die ons uitnodigt om te genieten van een glas Esprit Gassier rosé in het gezelschap van onze geliefde. – 6 Romantiek: omdat Esprit Gassier nog beter smaakt in combinatie met een romantisch moment waarop we de zon zien ondergaan boven het Ile d’Or. Het zal ook voor uw geliefde een moment zijn om nooit te vergeten!  – 7 Verrijkende ontmoetingen: achter elk degustatiemoment schuilt een unieke persoonlijkheid. Tijdens de 7e editie zullen nog twee van deze unieke persoonlijkheden roséliefhebbers en Provence-liefhebbers je  meenemen op een romantische escapade @Onmetlesvoiles !