Koffie Rombouts presenteert exclusieve XMAS coffee

Speciaal ter gelegenheid van de feestdagen introduceert het Belgische koffiemerk Rombouts ‘XMAS Coffee’, heerlijk verse koffiebonen met een sfeervol aroma dat doet denken aan sparren en kerst. Vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar, en ideaal om te genieten bij de kerstboom of na een gezellige feestmaaltijd.

De ‘limited xmas edition’ is samengesteld met verschillende koffiesoorten uit Burundi, Brazilië en Honduras. Zowel zacht, als met karakter en met een kruidige noot. Je kan de unieke kerstkoffie voorproefen in de Hypermarkt Carrefour in Zemst, waar de koffie door Rombouts vers wordt gebrand, elke vrijdag en zaterdag.

Rombouts XMAS Coffee met originele feestverpakking is exclusief verkrijgbaar in de webshop en in de Hypermarkt Carrefour in Zemst voor 7,40 euro (per pak van 250 g) – zolang de voorraad strekt.

Koffie F. Rombouts is een Belgisch koffiemerk sinds 1896 dat koffieproducten verhandelt voor retail, horeca en kantoren. Het familiebedrijf heeft filialen en vestigingen in 35 landen. 50% van de ingevoerde koffiebonen is afkomstig van coöperaties met het Fairtrade-label, 17% van de volumes is bio. Recent lanceerde Koffie Rombouts een ecologische, 100% composteerbare variant van zijn iconische voorgedoseerde wegwerpfilter.