Moët &Chandon presenteert limited edition “specially yours” giftboxen

Het Franse huis introduceert met trots een selectie van .gepersonaliseerde geschenken voor alle gelegenheden. Moët & Chandon is verheugd om zijn “Specially Yours” geschenkdozen met beperkte oplage te presenteren die champagneliefhebbers uitnodigen om “Het te zeggen met Moët & Chandon” door een speciale boodschap toe te voegen aan hun champagnecadeau. De gepersonaliseerde “Specially Yours” geschenkdozen met beperkte oplage, verkrijgbaar met de kenmerkende Moët Impérial en Rosé Impérial van het Huis, drukken een boodschap van liefde uit, een persoonlijke mantra, of persoonlijke welgekozen woorden om een betekenisvolle mijlpaal te markeren.  Voorgeselecteerd of op maat gemaakt, de woorden op de kartonnen geschenkverpakking van de fles of de metalen geschenkverpakking zijn het elegante teken van ware emoties dat de vreugde van het geven van een geschenk vergroot.

Al meer dan 275 jaar is Moët & Chandon de champagne bij uitstek om intieme momenten en de grootse gebeurtenissen te herdenken, dankzij de erfenis van vrijgevigheid en de erkende knowhow van het huis in de kunst van het vieren. De gepersonaliseerde “Specially Yours”-geschenkdozen zetten die lange traditie van vrijgevigheid en feestelijkheid voort door het geschenk van een fles Moët & Chandon-champagne zinvoller te maken met speciaal gekozen woorden die ontworpen zijn om het hart te raken.

Voor degenen die hun oprechte gevoelens willen verwoorden bij het schenken van een fles Moët & Chandon, biedt het huis de mogelijkheid om te kiezen uit zes verschillende speciale boodschappen, om liefde uit te drukken – met woorden als “Van mijn hart naar het jouwe” of “Het moment dat we elkaar ontmoetten wist ik het,” – of om een vreugdevolle gelegenheid of een gedenkwaardige mijlpaal te markeren – met opbeurende boodschappen als “Op je toekomst” of “Je gaat het maken”. Personaliseringsopties zijn beschikbaar voor degenen die hun eigen woorden op de geschenkdoos van Moët Impérial willen samenstellen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een blijvend aandenken aan een gedenkwaardige mijlpaal, is “Specially Yours” ook verkrijgbaar als een metalen geschenkverpakking om te koesteren als een persoonlijk aandenken lang nadat de champagne is gedronken, een uniek attent geschenk dat kan worden gepersonaliseerd om de oprechte emoties over te brengen die alleen het ware maatwerk kan uitdrukken.

Om de emotionele reis van een geschenk op maat te vervolledigen, heeft het Huis een digitale ervaring gecreëerd, die wordt aangeboden bij elke “Specially Yours”. Toegankelijk dankzij een QR-code die op elke geschenkverpakking is geplaatst, stelt een augmented reality-filter de cadeaugever of de ontvanger ervan in staat om hun champagnefles en de welgemeende boodschap op de geschenkverpakking te bekijken, door een unieke, op maat gemaakte animatie te genereren die kan worden gedeeld op sociale media als een video of een stilstaand beeld met de hashtag #SpeciallyYours.

“Onze champagnes zijn ontworpen om te delen, vooral als geschenk om vreugdevolle momenten met geliefden te markeren. Daarom zijn we bij Moët & Chandon, als universeel huis, verheugd om onze ‘Specially Yours’ geschenkdozen over de hele wereld beschikbaar te maken,” zegt Benoît Gouez, keldermeester bij Moët & Chandon.

De “Specially Yours” gepersonaliseerde geschenkdozen zijn exclusief verkrijgbaar in 75cl voor Moët Impérial, de signatuurchampagne van het huis sinds 1869 die gekenmerkt wordt door een heldere fruitigheid, een verleidelijk gehemelte en een elegante rijpheid, en voor Rosé Impérial, vermaard om zijn stralende kleur en intense fruitigheid, als de meest extraverte en glamoureuze uitdrukking van de stijl van het Huis.

Drink alstublieft verantwoord.

Moët & Chandon, opgericht in 1743, is het huis dat heeft bijgedragen tot de introductie van champagne in de wereld door een reeks unieke wijnen aan te bieden voor elke gelegenheid. Van de iconische Moët Impérial tot de Grand Vintage Collection, van de extraverte Moët & Chandon Rosé Impérial tot de innovatieve Moët & Chandon Ice Impérial, elke champagne verbluft en verrukt met een heldere fruitigheid, een verleidelijk gehemelte en een elegante rijpheid. Sinds de oprichting is Moët & Chandon een champagne bij uitstek om historische momenten of privémomenten van groot persoonlijk belang te vieren.  Voor elk gedenkwaardig moment in het leven heeft Moët & Chandon een champagnestijl die het moment op een heel unieke manier markeert.